Hur man väljer rätt spjälsäng och byter bord för min baby?

Hur man väljer rätt spjälsäng och byter bord för min baby?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller att utforma ett plantskola bubblas de flesta föräldrarna över dekorativa idéer till rummet. Medan du dekorerar rummet är det viktigt att välja rätt spjälsäng och byt bord borde ges högsta prioritet, eftersom det är här barnet kommer att tillbringa en majoritet av sitt unga liv. Cribs finns i ett brett utbud av stil och färger. De olika typerna av spjälsängar du kan välja mellan är: baldakensängar, runda spjälsängar, bärbara spjälsängar, konvertibla spjälsängar och vanliga spjälsängar.

Se till att den spjälsäng du väljer uppfyller säkerhetsnormerna. Det borde inte finnas någon lucka mellan rammen och madrassen, och staplarna ska inte vara ifrån varandra än 2-2,5 tum. En spjälsäng med rälsar bör alltid vara att föredra eftersom det låter dig hämta upp barnet enkelt. En annan viktig faktor som ska beaktas är madrassen.

MoreINSPIRATION
  • Vilka möbler jag behöver för babysal
  • En spjälsäng som ingen annan för ett barn som ingen annan
  • Sorelle Wien Crib och växlare

Spjälsängens madrass ska vara tätt passande och fast och borde inte dra bort från hörnstolparna. Eftersom det finns många blöjorändringar under de första åren av ett barn är val av ett rätt byte bord också mycket viktigt.

Försök leta efter bytebord som är gjorda av massivt trä och har metallstöd för extra säkerhet. Se till att bytebordet har fäst en skyddskena och robusta band som förhindrar att barnet rullar av. Övriga byggnadselement som ska kontrolleras är inga grova kanter och inga exponerade naglar.

För din egen säkerhet, se till att bytebordet är av rätt höjd så att du inte spänner ryggen när du byter blöjorna. Också överväga lagringsutrymmen på bordet. Många byta bord har lådor och hyllor och gör det enkelt att lagra blöjor, kläder och mycket. För det första, se till att bytebordet har en icke giftig finish. {Alla bilder från houseofturquoise}.