Samtida Penthouse i Kiev Utställningar Original Arch Tak

Samtida Penthouse i Kiev Utställningar Original Arch Tak
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ukraina-baseradeAlex Obraztsov slutförde designen av en modern takvåning i Kiev centrum. Konceptet bakomHigh Lounge projekt - "Livet är klokt sparsamt: alla nya saker är gjorda av gamla" - inspireras av en dikt som tillhör den ryska författaren Konstantin Forfanov.

Upptäckt på plats, det ursprungliga arch taket systemet exponerades och lägger funktionen till utrymmet - förutom att utöka vardagsrummen, fungerar det som en rymd divider också. Stålbalkstrukturerna kompletterar plywoodpanelerna för ett djärvt, modernt utseende. Den nybyggda terrassen har gott om utrymme för uteservering med fantastisk utsikt över staden.

Vardagsrummets mörka färgpalett av grå och svart är accenterad av djärva färgrika konstverk från moderna ukrainska och japanska målare Oksana Masj och Valerij Startsevand Kenzo Takada. Det slående vita lackade köket och badrummet lägger till den moderna stilen i denna takvåning. Stora fönster släpper rikligt med naturligt ljus under dagen, medan den mjuka, inbyggda belysningen på natten skapar en varm och intim atmosfär. [Fotografi med tillstånd av Alex Obraztsov]

Vilka detaljer finner du mest fascinerande om denna moderna takvåning i Kiev?