En pittoresk lägenhet utformad för en ballerina

En pittoresk lägenhet utformad för en ballerina
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Água Verde Apartment I Curitiba är Brasilien ett charmigt redesignprojekt av Leandro Garcia. Designern uppgraderade en 323 kvadratfot studio ägd av en ex-ballettdansare genom att expandera det sociala området och optimera varje utrymme. Som du kan se i bilderna nedan är resultatet ett litet hem som andas, en elegant tillflykt som framgångsrikt rymmer moderna levnadsfunktioner. Färgpaletten är minimalistisk och hjälper till att skapa känslan av ett betydande hem. Vita väggar och möbler förstora rummen, samtidigt som man får en glimt av elegans.

Flera knep har implementerats för att möta ägarens kort: "Köket är begränsat till bara en bänk och skåp i en nisch på sidan av det sociala området, bredvid de våta områdena (tvätt och badrum). En ravspegel över disken ger en känsla av rymlighet, betonad av den randiga matta och även i soffan utan sidofötter, designad av arkitekten.

En av sidorna på soffan vilar mot den stora vita bokhylla som omger mycket av lägenheten och döljer tillgången till sovrummet genom en skjutdörr. "Stil och flexibilitet verkar vara de definierande egenskaperna för denna lägenhet i Brasilien, som vi hoppas Du kommer att hitta så inspirerande som vi gör. [Bilder av Fran Parente]

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: