Dropboxs nya San Francisco Office - en lekfull plats utformad för att vara funktionell och bekväm

Dropboxs nya San Francisco Office - en lekfull plats utformad för att vara funktionell och bekväm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är viktigt att ha kul på arbetsplatsen och att trivas där. Det är trots allt som ditt andra hem. De flesta stora företag förstår det och vi har sett många vackra huvudkontor och kontorsinteriörer som fokuserar på att få medarbetarna att känna sig välkomna och bekväma. Här är ett nytt bra exempel. Det är det nya Dropbox-huvudkontoret i San Francisco.

Det var ett projekt av Boor Bridges Architecture och Geremia Interior Design. Utrymmet är fyllt med energi och det har en dynamisk och lekfull inredning. Teamet fokuserade på att maximera funktionaliteten, men också på att göra utrymmet mysigt.

De använde modulära möbler och inkluderade grönska i sin design. Utrymmet är öppet och har grupperingar av öppna arbetsstationer och arbetslokaler. Det innehåller också en rad informella lounger, ett kök och mötesrum.

MoreINSPIRATION
  • Ett gemensamt kontorsutrymme designat av ZEST Architecture
  • Modernt, lekfullt och originellt hem designat av mode: lina
  • Färgglada företags kontorsinredning av rymdarkitekturen

Lekfullhet verkar vara en sökmotiv här. Mötesrummen har namn som "Romance chamber" eller "Break up room" och det finns också ett "Back to the future" mötesrum. Det finns också alla typer av välbekanta meddelanden och fraser som skrivs på väggarna, till exempel den legendariska "Utmaningen accepterad".

Det sätt på vilket arbetsutrymmena organiserades baserades på begreppen lagsamhet, isolerad akustik och interaktion. Naturligtvis saknar rymden inte konstnärliga element. Det finns en kultur väggar som har en fantastisk mosaik av ping-pong bollar.