Dyra hundrapplift

Dyra hundrapplift
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Djurälskare har ibland några orimliga krav på deras husdjurs lycka. Eller för att vara mer exakt, handlar det inte egentligen om deras husdjur lycka, men deras egen fåfänga. Så om dessa ägare spenderar enormt belopp för en caprice, varför skulle vi inte spendera lite pengar för egen husdjurs hälsa.

De flesta husägare är hundägare, så de flesta produkter är avsedda för denna specie. Det verkar som om idag fler och fler hund har ett fetma problem. Den ohälsosamma livsstilen och den ohälsosamma och onaturliga maten skapar denna dysfunktion också för hund, inte bara för människor. Det uppskattas att år 2022 kommer 46% av hundarna att lida av fetma. För att lösa eller bara minska problemet har Försäkringsbolaget "More than" skapat hundtrappliftet.

MoreINSPIRATION
  • Trappa Step Basket
  • Färgglad TV-lyftare med fjärrkontroll
  • LED-trappljus

Denna enhet är installerad på ena sidan av trapphuset och du måste installera en kanal som gör att korgen kan glida upp och ner. I denna korg kommer ägaren att lägga sin obese hund för att transportera honom från golv till annan. Denna mekanism löser inte hela problemet. Du behöver fortfarande lyfta upp din hund, lägga honom på korgen och handla maskinen. Så hunden kan inte röra sig självständigt. Men åtminstone får du inte bära din hund vid trappan. Ibland kan en hund vara mycket tung och det är lite riskabelt att lyfta upp honom på så stort avstånd. Om du har en hund, vet du redan att han är medlem i din familj så att du måste göra allt för hans hälsa och lycka. {Found on dvice}.