Utdragbart runt matbord med stolar

Utdragbart runt matbord med stolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Matbord är vanligtvis rektangulära men det betyder inte att ett runt bord exempelvis inte kan vara lika funktionellt och praktiskt som vanligt. Om något skulle de vara ännu mer eleganta, eftersom formen är vanligt. Detta speciella matbord är gjord av vacker svartfärgad ekfaner med svart lack. Det lägger till elegans och stil vart den än går.

Bordet mäter H29½xW47¼xD47¼ ". Det är perfekt för ett medelstort stort matsal. Stolarna som du ser här är stolar i London och de finns i både tyg och läder. Du kan välja vilken typ av inredning du vill uppnå. Om du vill ha något mer sofistikerat och formellt, gå med läder. För ett mer mysigt utseende, välj tyget.

Tänk dock på att dessa är matsalstolar, du kanske vill gå med läder ändå eftersom det är lättare att rengöra och underhålla. De som du ser här är i ljusgrå filt. Ramen är rostfritt stål. Stolarnas dimensioner är H32½ / 18¼xW19¾xD19¾ och de kan köpas för 459 dollar. Bordet är designat av Morten Georgsen och det är en mycket funktionell möbel som enkelt kan sträcka sig för att göra plats för extra gäster. Den är tillgänglig för $ 1.295 och tillsammans med stolarna bildar den perfekta matsalen.