Eye-Catching Industrial-Style Lighting Fixtures

Eye-Catching Industrial-Style Lighting Fixtures
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den industriella stilen kan återspeglas i i stort sett något inslag i ett hems inredning och det här ingår naturligtvis belysningen. Lampor i industriell stil har en tendens till att vara enkla och ibland med grova egenskaper men de är alltid funktionella. Det är svårt att beskriva dem precis som varje bit är unik, för att bättre förstå stilen, här är några exempel.

Denna underbara lilla lampa heter Kozo 1 och har en enkel och ganska intressant design. Den är liten och har en metallkropp med två ben som bas. Den är perfekt balanserad trots den asymmetriska designen. Det är en bit som skulle se vacker ut på nattduksbordet nära sängen eller på ett skrivbord. Den väger 2,0 kg, den är 120 mm lång och 200 mm hög. Det använder E27 och G80 glödlampor.

MoreINSPIRATION
  • Dekonstruerade belysningsarmaturer för en Edgy Industrial Vibe
  • 10 Industriella kök ö belysning idéer för en iögonfallande, men sammanhängande inredning
  • 3 ögonfångande takljusdesigner för moderna smaker

Detta är en annan vacker industriell lampa, också designad av Kozo. Det är en bordslampa kallad "Little Mona" och det finns också en liknande design som heter "Fat Mona", de olika mellan de två är basen. Lamporna är gjorda av galvaniserade järnrör och rördelar och de har ett kranhandtag som en på / av-brytare. Nyanserna är vackra och täckta i tyg.

Den här enkla och vackra industristärlampan är skapandet av den holländska designern Jacco Maris. Den har en enkel och modern design så att den passar bra i antingen ett modernt eller ett modernt utrymme. Den liknar en stor bordslampa och har en bas och ett stativ av pulverlackerat stål. Skuggan är gjord av aluminium med en stor glasruta. Lampan är också tillgänglig utan stativet, i vilket fall det kan hängas från taket.

Cage Filament hänge är en annan vacker belysningsarmatur med en industriell stil. Den har en elegant vintageflair och har enkla och klassiska linjer. Den exponerade hårdvaran är avsedd att lyfta fram glödlampans värme och ljusstyrka. Hängsmycket mäter 5 ½ "i diameter, det är 8" högt och levereras med en 8 "-kabel. Tillgänglig för 118 $.