Magnificent DIY Fall Decorations väntar på att hända

Magnificent DIY Fall Decorations väntar på att hända
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hösten handlar om lövverk, pumpor, kanel och varma och jordiska färger. Det är dags att ta sig in inomhus och hålla kontakten med naturen genom att föra naturen i och genom att anpassa våra hem med underbara höstdekorationer. Som det händer ofta är det de små sakerna som är mest viktiga, saker som den vas som du håller på ditt matbord, kransen som du hänger på ytterdörren eller den nya bitmuren som du lägger till i ett rum. Vi är redo att täcka olika versioner av dessa element och mer i DIY-projekten som följer.

Din höstbordsinredning behöver inte vara upptagen eller färgstark. Faktum är att det inte finns något behov av att tänka på det när du enkelt kan få ett snyggt resultat med ingenting annat än vete och en vas eller en återställd behållare som fungerar som en. Du kan säkert hålla vete till nästa års sats och det blir inte dåligt. Dessutom kommer det att ge inredningen ett gott och mysigt utseende. Det här är en idé som vi fick från Shabbyfufublog.

På verandan kan du samla några snygga pumpor av olika storlekar och till och med olika färger och du kan gruppera dem nära dörren eller i ett hörn. Om du vill kan du måla några av pumporna för att ge dem önskad färg. Här kan du se några som är vita med guldpolka prickar eller halva vita och halva guld. De ser väldigt chic ut, speciellt i kombination med den inramade tavlan. Hitta fler sådana inspirerande idéer om Lollyjane.

Det finns massor av intressanta och vackra sätt där du kan använda pumpor för att ge ditt hem den charm som kommer med hösten och vi finner ut att vara speciellt intressant. Det har att göra med faux pumpor och det faktum att de kan återställas i vaser. För att göra det måste du klippa ut toppen och lägga ett stycke styrofoam inne i pumpan. Efter det ska du placera stammarna i styrofoam och skapa ett fallhölje. Tanken kommer från apumpkinandaprincess.

Dessa bilder från Ellaclaireinspired visar faktiskt två separata fall DIY-projekt. Den ena är det vintageformade tecknet som kan tillverkas av en gammal skåpdörr eller några skrotbitar av trä. Du kan oroa träet för att få det att se avsiktligt gammalt, varefter du kan använda en stencil för att måla önskad design på. Du kan alltid bara fria det om du är säker på dina färdigheter. Det andra projektet är pinwheel kransen som kan göras av gamla boksidor. Kolla in detaljerna om du gillar dem.

Vad sägs om något med en liten bondgårdsharmon för din veranda eller trädgård? Denna hink full av pumpor ska göra tricket. För att göra något så här behöver du en galvaniserad stålhink, rostfärgad färg, mörk och ljusgrå färg, svart färg, svampar och en färgpouncer. Först använder du grå färg på hinkens yta och sedan gör du hinken med viljan att se rost och sedan målar du skrivandet på en mall. Det beskrivs allt i detalj på Anightowlblog.

Om du vill att dina falldekorationer ska se autentiska och naturliga, föreslår vi att du använder saker som pumpor, löv, grenar och säsongsväxter och blommor. Du kan sätta ihop en massa dina favorithögg och visa dem på en bricka eller i en korg. Detta kan fungera som ett bord mittpunkt eller som en dekoration för kaminen mantel, hallen konsol bordet eller ytterdörren veranda. Ta reda på mer från Cherishedbliss.

Det är definitivt trevligt att spendera tid ute på verandan när det är soligt och varmt ute, men det kan också vara väldigt charmigt att göra detsamma på höst när man kan titta på löv som faller från träden, lyssna på grenarnas röra och njut av lukten av höst. Se till att du ställer upp din gungstol, en trevlig varm filt och en hink full av pumpor för att hålla ditt företag. {hittas på stonegableblog}.

Med så många intressanta projekt som roterar runt pumpor kan vi inte hjälpa till att komma tillbaka till dem i våra projekt. Vi älskar mångfalden av DIY-projekt som omfattar pumpor och det faktum att det finns så många sätt att få dem att se vackra och iögonfallande. Just nu är vi intresserade av en metod att dekorera pumpor med spets. Allt du behöver för detta är mod podge och spets eller en doily, beroende på vad du föredrar. {hittas på stonegableblog}.

Lika som pumpor är löven mycket mångsidiga och kan användas på många kreativa sätt. Till exempel kan du använda några för att skapa en unik bit väggkonst. Tanken kommer från Justagirlblog och de nödvändiga behoven inkluderar en plywood bord, en kvist, en massa torkade löv, mod podge och en pensel. Tanken är enkel: måla eller fläcka brädet, torka bladen mellan vaxpapper och limma dem i form av ett överdimensionerat lönnlöv eller ett träd.

När du får din heminredning redo för höst kan du börja vid ytterdörren. Det finns en massa bra fallkransidéer som du kan försöka liksom många andra coola projekt. Du hittar några inspirerande idéer på Thistlewoodfarms. De visar dig hur du kan fånga höstens skönhet och hur du kan njuta av det och göra det till en del av ditt vardag. Kolla in dessa twig pumpor och alla andra dekorationer som görs med säsongsvaror. De skulle säkert se bra överallt.

Naturligtvis finns det sätt att välkomna hösten i ditt hem och att vara subtil om det samtidigt.Du kan till exempel inspireras av denna snygga bordinställning som vi hittade på Thewoodgraincottage. Den har en tunn filt som bordslöpare och soppbunkarna är placerade i små vinrankar. Servettringarna är också mycket snygga. Några grenar bildar tillfälligt en krans i mitten av bordet.

Ser inte denna veteutsmyckning vacker ut? Det är inte bara vackert men också väldigt lätt att göra. Allt börjar med en tom burk. Rengör det och lägg sedan en bit kartong runt den för att göra burken lite längre, behåll den cylindriska formen. Därefter trimma din vete eller korn och lima den på pappen, runt burken. Tanken är att gömma pappen helt. När du är klar kan du sätta ihop några garn runt vete för att hålla det tätt ihop. Hitta fler liknande idéer om Craftberrybush.

Ett annat enkelt DIY-projekt som du kan göra för att försköna ditt hem i höst var på Elsarblog. Det är en dekorativ krans av alla naturliga produkter som torkade fruktskivor, löv, kanelpinnar och kvistar. Du behöver också en bit av garn eller sladd för att hänga kransen. Du kan para torkade orange skivor med löv som har en liknande färg eller du kan blanda och matcha olika färger och former.

Allt ser här vackert ut och vi gillar hur välkomstskylten knyter samman allt. För att ta reda på hur tecknet gjordes, gå över till Akreativewhim. Vi tycker också om mångfalden av de andra dekorationerna som visas här. Pumporna, höbalken, krukväxterna och lyktorna bidrar alla till ett mycket välkomnande utseende. Bo med oss ​​för fler falldörren inredning idéer.

Allt är enkelt om du följer rätt steg. Till exempel behöver man inte bygga en blomstråle om du håller sakerna snyggt och enkelt. Det första steget är att samla in de leveranser som inkluderar ett urval av höstblommor, en skumkula, en blomkruka eller någon annan behållare och en hetlimpistol. Du kan hitta detaljer om stegen att följa från Thenavagepatch.

Är inte dessa flaskor bedårande? De ser ut som pumpor och de är perfekta för höstfester, tacksägelsemöten och även Halloween. För att få färgen och konsistensen rätt, var god och kolla in de tips och instruktioner som erbjuds på Sadieseasongoods. Flaskorna måste primeras först varefter orangefärgen appliceras. Finjusteringen är garnet som är lindad runt toppen och löven som hänger som taggar.

Kan du tro att denna välkomstskylt brukade vara en spegel? Egentligen, nu när vi vet det, är det faktiskt meningsfullt. Om du gillar idén, hitta dig en spegel med en ram som du gillar. Måla ramen och måla spegeln med kritfärg. Därefter måste du använda en stencil för att lägga till välkomstmeddelandet. Du kan använda vit färg eller krita. Faktum är att du inte ens behöver en stencil om du kan fria meddelandet. {found on organizedclutter}.

Med så många olika kransar att välja mellan kan det vara svårt att hålla sakerna enkla och ge upp alla de små smycken och färger som du kan lägga till för att få en mindre rotig look. Ändå uppmuntrar vi dig att försöka inspirera dig, vi hittade denna vackra träskiva på Twelveonmain. Det ser utsökt ut och om du vill kan du göra din egen version med en skumkärnbräda (eller en platt kransform), en massa träskivor, burlapband, lite fauxlövverk och en hetlimpistol.

Om du inte kan bestämma om en enda falldekoration, hur är det då med en massa små som kan arbeta tillsammans för att ställa ett varmt och mysigt humör? Du kan dekorera manteln eller hyllorna med höstskyltar, inramade konstverk och kransar och du kan visa säsongsbetonade blombuketter på soffbordet tillsammans med några små målade pumpor och till och med några fallstearinljus. Ta en titt på alla de fantastiska idéerna på Mycreativedays för mer inspiration.

MoreINSPIRATION
  • Vackra höstdekorationer gjorda med torkad majs och majsstenglar
  • 10 DIY Burlap Fall Decorations
  • Stora fallprojekt som du kan göra med löv

Nästa skulle vi vilja visa dig en annan vacker höstkrans, en som vi hittade på Angelamariemade. Projektet börjar med en enkel vinrankan. Tanken är att dekorera den med säsongsbetonade element utan att förklara det för mycket. Vissa eukalyptus, några pinjekottor och en minipumpa ska räcka för att få en mångsidig färgpalett och en fin kombination av texturer.

Om du vill skapa ett mittenstycke för Thanksgiving-bordet, ett som är elegant och enkelt men också iögonfallande, kan vi ha hittat den perfekta designen för dig. Det kommer från Jojotastic och det handlar om en skål, några mini-vita pumpor, strängljus, några garn och en bukett torkade blommor. Pumporna och strängljusen placeras inuti skålen och blommorna viks i garn och sätts bredvid skålen tillsammans med några fler pumpor.

Inte alla kransar är runda. Faktum är att genom att helt enkelt välja en annan form kan du få din krans att se original och iögonfallande. Kolla in den här från en-o. Det är definitivt mycket vackert och det ser ut som en traditionell krans som ses från sidan. Det gjordes med hjälp av två magnolia grenar, höstlövverk, två blommor, grön tråd, guld elastisk tråd och en rund vävstol. Det är djärvt, färgstarkt och speciellt.

Vi har redan nämnt kransar en eller två gånger så långt och det är dags att vi visade dig hur man gör en. För bladbladet som finns på Themagiconions behöver du inte riktiga blad. Naturligtvis kan du använda vissa om du verkligen vill, men det skulle vara ett helt annat projekt. För den här typen behöver du en massa filtblad, en hampsträng, en nål och en sax.Trä bladet på strängen och se till att de är jämnt fördelade och säkra sedan ändarna på strängarna till hyllan, manteln eller väggen. Du kan använda lim eller tejp.

När det gäller att falla kranser, finns det fler designalternativ än vi kan räkna och många av dem är väldigt inspirerande. Vad vi tycker om den här är en palett av färger, alla bär och spridda löv och kvistar. Den övergripande designen är mycket bohemisk. Du kan använda lite sprayfärg för att få färgerna rätt om du känner att din krans saknar karaktär. {found on gatheredthreads}.

Om du vill kan du använda all denna entusiasm som kommer med den nya säsongen för att också göra något nytt för ditt hem, som en ny möbel eller ett nytt tillbehör. Du kan vara praktisk när du tänker på estetiken. Vi hittade denna fantastiska handledning på Funkyjunginteriors som visar hur man bygger en kappstång och hyllor för entrén. Det återvunna träet är en riktigt fin touch och allt är infunderat med fallskelett och vi älskar absolut det.

Två av anledningarna till att vi älskar hösten har att göra med alla de coola DIY-projekten vi kan göra (kransar är våra favoriter) och det faktum att det är extremt mysigt inuti, speciellt när du omges av en massa kuddar. Dessa två saker kombinerades på det mest intressanta sättet och resultatet är en kuddekrans. Denna geniala idé kommer från Bugaboocity. Ja ... det är faktiskt små kuddar och ja ... du måste sy och fylla dem individuellt så förvänta dig inte att det här projektet ska vara över mycket snabbt.

Om du inte är på humör för att göra en massa små kuddar, kanske vi kan intressera dig för något mycket enklare. Det är en servettring dekorerad med kvistar, ett filtblad, en filtad ekollon och hampsträng. När du har allt klart kan du lägga allt på en minut. Om du vill kan du skapa din egen version av designen och lägga till ornament eller ersätta några av elementen med saker du gillar bättre. {found on themagiconions}.

Inte allt måste vara uppenbart för att skicka det önskade meddelandet. Med andra ord behöver du inte nödvändigtvis använda pinjekottor, torkade blad och pumpor för att göra dina dekorationer om fall. Något mer abstrakt kan också fungera. Till exempel, genom att helt enkelt använda en viss färg kan räcka för att föreslå en fallinspirerad inredning. Dessa diy koppar-wrapped ljus är ett riktigt bra exempel. Du kan läsa mer om dem på Designimprovised.

Du kan hitta pinjekottor ganska mycket överallt så det borde inte vara ett problem att samla några. När du har dem, hitta ett intressant sätt att göra dem till en del av din heminredning. Du kan använda dem i utformningen av ett rustikt ljusstick som den på Ellabellaworld. Denna design är bara ett förslag, men om du gillar det kan vi berätta vad du behöver för att göra en lika vacker: pinjekonar (uppenbarligen), en bit av trä, en hetlimpistol, sprayfärg och en ljushållare / votive.

Det finns ett coolt DIY-projekt på Twelveonmain som kombinerar två av de saker vi gillar mest: en korg och en krans. Det är rätt ... det är en korgkrans. Det är ett mycket enkelt projekt som du kan göra med saker som du redan har som en grundkorg (eller ett korglock - du kan improvisera), en massa fauxblommor (eller äkta löv), någon svart hantverkfärg, en sharpie, band och en varm limpistol. Du kan anpassa din krans men du vill naturligtvis, så känner du dig inte skyldig att följa alla steg till brevet.

Höst är en riklig säsong och visar att du kan göra ett mittstycke som i grund och botten bara är en stor skål fylld med höstgodisar som miniatyrpumpor, bär, pinjekonar, ekollon, mossa, löv och grenar och nästan allt annat du kan hitta i din egen bakgård. Kolla in den här fina skålen som vi hittade på Thegoodwillgal. Ser det inte bra ut?

Du behöver inte spendera mycket för att göra en höst mittpunkt eller någon annan form av prydnad. Faktum är att de flesta av de projekt vi visade är ganska billiga. Dessa tygförpackade burkar kan till exempel göras för endast $ 5. Du kan använda tomma burkar från mat du skulle köpa ändå och förutom de som du bara behöver några garn, lite sträng, sidor från en bok eller tidskrift, några minipumpor och en massa torkade växter eller blommor som du kan förbereda på förhand eller hitta i din egen gård. {hittas på thehoneycombhome}.

Vi älskar att använda burlap i våra projekt. Det är billigt, mångsidigt och väldigt elegant när det används rätt. Bordstycket som presenteras på Staceyhomemaker är en kombination av flera olika element, inklusive burlap, solrosor, pinjekottor, kanelpinnar och ett ljus i en burk. Allt är inramat av en vinrankan som placeras på en träskiva.

Det finns inte mycket som tyder på att detta hantverk som finns på Southernmomloves har något att göra med fallet, förutom kanske för färgerna och de mysiga texturerna. Det är en väggdekoration som gjordes med träbroderier, filtar i fyra färger och hantverklim. Bakgrunden är ljusgrå vilket gör att orange, bruna och gula pilarna sticker ut. För att göra designen mer fallaktig kan du lägga till ett blad eller två.

Även om det kan tyckas att detta fall är dekoration gjord av trä, så är det faktiskt inte fallet. Rammen är gjord av poolnudelsegment som är gjorda för att se ut som trä. Det är en genial idé som ger ramen ett helt och intressant utseende. För att få denna look kan du täcka nudeln i kontaktpapper som efterliknar färgen och konsistensen av äkta trä. När du har lagt ramen tillsammans, är det enkelt att dekorera. Använd bara några säsongsväxter eller blommor. De kan målas för en fin metallisk glans. {hittade på ahometogrowoldin}.

Med alla dessa fantastiska idéer glömde vi nästan Masonburkar så här är vi med ett projekt som sätter dem på skärmen. Det är en idé som vi hittade på Midwesternmoms. För att göra något liknande behöver du en trälåda, några burkar av olika storlekar, en del garn, vit kritfärg, sandpapper, toppskikt och några blommor. Det är inte så mycket på det och du kan räkna ut allt du behöver göra genom att titta på den här bilden.

Det är ett projekt som den som visar hur viktigt de små detaljerna är i en inredning. Projektet är extremt enkelt och kommer från Themerrythought. Det har att göra med mini båtar pumpor som är söta oavsett hur du använder dem. Tanken här är att skära en slits i dem på toppen och att lägga in ett ställekort där, så att du kan använda dem som dekorationer för bordsinställningen.

Det finns faktiskt mycket du kan göra med hantverk pumpor. De är super mångsidiga och lätta att arbeta med. Du kan måla dem, placera dem i korgar, på bord, lima dem på kransar eller ramar och kombinera dem med nästan allt från löv till grenar och blommor för att skapa vackra dekorationer för ett bra fallbord. Kolla in Ourhousenowahome för inspiration.

Som vi sagt tidigare är inte alla kransar runda och inte alla är faktiskt kransar ... om det även är vettigt. Hur som helst, tanken är att du kan vara kreativ och till exempel repurpose en gammal bildram och några av de vanliga fallen som torkade blad, bär och pinecones för att göra en härlig prydnad som du kan visa på din dörr eller vägg. Om du gillar denna design, kolla Recreatdesigns för detaljer.

Vi avslutar listan på en ny anteckning, med en korg full av frukt. Det är inte något nödvändigtvis fallrelaterat och du kan använda det som en dekoration året runt. Det beror helt på vilken typ av frukt du lägger in. Det fungerar faktiskt med grönsaker också. Det är enkelt, friskt och praktiskt också. En perfekt kombinationsruta. {hittades på housefulofhandmade}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: