10 enkla designtouches för ditt master badrum

10 enkla designtouches för ditt master badrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Under de senaste åren har mästare badrum fått rykte för att bli alltmer lyxiga. Men badrumsmodellerna som behövs för att skapa dessa avkopplande retreater är ofta långa och dyra. Men de behöver inte vara. Ta en titt på några enkla designrör som låter ditt mästarbad känna sig som ny med liten ansträngning.

 1. Uppdatera din fåfänga:

Bild Via: Narofsky Arkitektur + Way2Design

Vanities är ofta en av de första sakerna för att fånga ditt öga när du går in på ett badrum. Om din tittar lite föråldrad, tänk på att byta ut den. Många hemförbättringsbutiker lager fristående sorter som redan är monterade för enkel installation. Eller en resa till sparsamhetsbutiken kan leda till en bra vintagefynd. Men om du inte vill göra om dig helt, kan du alltid repainta skåpen eller refinish bänkskivan för ett friskt utseende.

2. Byt ut Finishes:

Bild Via: Chalet

Så viktigt som fåfänga är ett badrum, det går hand i hand med finishen - fasett, låddragning etc. Med tiden kan sedimentet i ditt vatten och rester från fingrarna ge märken på dina finish, vilket gör att De ser smutsiga ut, oavsett hur svårt du försöker skrubba dem rent. När du letar efter nya ytor väljer du rostfritt stål för att skapa ett elegant och modernt utseende som är lätt att rengöra.

3. Rethink Färgfärger:

Bild Via: Kathryn Tegreene Inredning

När du vill skapa ett nytt utseende i ditt hem, är det alltid ett bra alternativ att välja en ny färgfärg. Naturligtvis kommer färgfärgen du bestämmer att vara beroende av dina livsstils- och inredningsinställningar. Om du vill att din blick ska vara tidlös eller om du försöker sälja ditt hem och skulle vilja tilltala en massa publik, gå till neutrala toner. Men om du inte är rädd för att se trendig, vara djärv med färg eller prova en accentvägg.

4. Gör en uttalande med spegeln:

Bild Via: Julie Holloway Interior Designs

En ny spegel är ett av de enklaste sätten att lägga visuellt intresse för ett badrum. När du väl hittar en (eller flera) som fungerar med ditt designschema, behöver du bara hänga upp det. Du kan hitta en uttalande spegel som är alla en bit eller använd en ram för att anpassa stilen för en grundläggande modell.

5. Tänk på dramatisk belysning:

Bild Via: JCA ARCHITECTS

Belysningsarmaturer kan medföra massor av drama till ditt huvudbad på en gång. Lägg glamour i rummet genom att gå full tilt med en ljuskrona. Alternativt kan du verkligen pumpa upp den avkopplande känslan i utrymmet genom att installera några hängande väggsconces för ljus. Oavsett vilken typ av belysning du än väljer, var noga med att lägga till dimmare på ljusbrytarna så att du kan skapa en atmosfär vid ett ögonblick.

6. Koordinera accenter:

Bild Via: Von Fitz Design

När du verkligen behöver byta utseendet i ditt masterbad, handlar det om att ändra accenter. Investera i en ny duschdraperi och golvmatta. Kasta ut den gamla tvålfatet och få en ny tillsammans med några matchande handdukar. Om ditt badrum är enkelt, överväga att lägga till färg eller ett mönster i dina accenter för att hjälpa rummet pop. Men se till att alla accenter har en liknande design för att skapa ett sammanhängande utseende.

7. Lägg till mer lagring:

Bild Via: TEA2 Arkitekter

Att ha rätt mängd lagringsutrymme hjälper dig att hålla ditt badrum snyggt, vilket är nyckeln till att det ser trevligt ut på lång sikt. Få kreativitet med ditt utrymme för att hitta den lösning som fungerar bäst för dig. Häng upp några hyllor för extra handdukar. Montera en förvaringshylla över toaletten för att få ut det mesta av ett litet utrymme. Sätt låda arrangörer inuti dina skåp för att hålla dessa odds och slutar i sjön.

8. Använd tillbehör för att skapa atmosfär:

Bild Via: Hamilton-Gray Design, Inc.

För många är mästerbadet en oas från ett hektiskt liv. Du vill att rummet ska ha en viss atmosfär. Använd tillbehör för att skapa den fristående känslan till en mycket låg prispunkt. Plocka upp några ljus. Inkorporera några färska blommor i din design. Använd gärna något som gör att du känner dig avslappnad.

9. Inkorporera dofter:

Bild Via: Pottery Barn

Ibland är designen mer än utseendet på ett rum, det handlar om den övergripande upplevelsen. Ett enkelt sätt att lägga till det speciella någonting till ditt mästare badrum är genom att föra in din favorit doft. Du kan använda några doftande tvål, potpourri eller en reed diffuser få jobbet gjort. Välj något som är lätt så att du inte blir trött på det snabbt.

10. Deep Clean:

Bild Via: Clawson Architects, LLC

Det sista tipset kommer inte att kosta dig några pengar. Allt du behöver är ett litet armbågsfett. Du skulle bli förvånad över hur mycket nyare ett badrum kan titta när det hade en djup rengöring. Kom på dina händer och knän och skrubba på injekteringen mellan kakel, torka bort allt vatten som är uppbyggt i duschen, städa ut din förvaring. När du är klar kommer badrummet se helt nytt.

Beroende på det slutgiltiga utseendet du vill uppnå är ombyggnaden av ditt badrum ett av de dyraste och tidskrävande förbättringsprojekten du kan göra. Men det behöver inte vara så. Genom att hålla dina projekt små kan du ge ditt badrum en makeover med bara lite tid och pengar. Använd dessa 10 lätta designdetaljer för att få din remodel på gång.