10 sätt att fylla tomma hörn med golvvaser

10 sätt att fylla tomma hörn med golvvaser
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hörn är tuffa utrymmen. Många gånger placeras de besvärligt mellan dörrar eller fönster, vilket gör dem omöjliga att fylla med möbler. Om de är för mörka eller för ljusa, kommer en växt inte att överleva. Om de är för grunt är hyllor inte ett alternativ. Du har förmodligen ett visst hörn i åtanke just nu. Lösningen på dilemma är extremt enkel. Få dig en golvvase. De kommer i många olika former och storlekar så att du inte har några problem att välja en ut. Plötsligt har du ett sätt att fylla det obehagliga tomma hörnet utan att bryta en spik. Här är 10 sätt att fylla tomma hörn med golvvaser.

Hushållsplanter är nästan allas lösning på ett tomt utrymme, men när ditt hörn är för mörkt kommer du förmodligen inte att överleva. Du kan dock lägga en stor lövig gren i en golvvase och du kommer att få en illusion av ett träd så länge som grönska varar.

Självklart behöver du inte ha en jätte gren för att få en jättepåverkan. En mindre lövig gren kommer att göra lika bra! Välj något med blommor om möjligt för att ge ditt hörn lite färg och muntra. (via SF Girl By Bay)

Är ditt hörn en del av din läshögskola? Ta in magiken genom att fylla en klar glasgolvsvase med strängljus. De blinkande ljusen hjälper till att ge lite ljusstyrka och magi till alla dina läsningstider.

Letar du efter en lösning som är ganska permanent och enkel? Tänk stenar. Genom att fylla en golvvase med stenar har du redan lagt till lite textur och intresse för ditt tomma hörn. Lägga till filialer är en bonus. (via Bareo och Isyss)

MoreINSPIRATION
  • Spruce Up Your Decor med golvvaser - 10 vackra idéer
  • Hur du kan dekorera de tomma hörnen i ditt hem - 15 Coola idéer
  • 6 sätt att använda vaser i köket

Vem kan säga nej till blommor? Det finns vissa sorter där du bara lägger dina lampor i lite vatten och ser dem gå. Sätt de glödlamporna i en golvvase för lite lätt färg utan någon ansträngning från dig. (via avledningsprojektet)

Din vaas behöver inte heller vara klar. Välj en solid färg, vit eller något annat som passar din inredning, och fyll den med falska blommor som ser riktigt på toppen medan du gömmer de så snygga bottnen. (via Bows och Sequins)

Vem säger att du måste fylla din golvvase med någonting? Bara en stor stor vas i ett tomt hörn kommer att göra din inredning mer komplett än att lämna utrymmet tomt.

Känner du de plantare som har ben? Ge din golvvase några ben också. Det kommer att hjälpa dig att göra en mindre vas ser större och högre och grander än det faktiskt är så alla vinner. (via april och maj)

Kanske är du ett stort fan av golvvaser och har flera stashed away i din dekorera lagring. Du har nu tillstånd att ta ut dem och visa dem på en gång. Lina upp dem på hyllor eller längs en tom vägg eller samla dem ihop i ett hörn. Samlingar ser alltid snygga och polerade ut.

Om du verkligen vill bryta reglerna, låt inte dina golvvaser sitta på golvet. Lyft upp dem på ditt infartbord eller hallhylla istället. Du kanske gillar högre grönska ännu bättre än hörnfyllare.