Fem typer glas köksskåp och deras hemligheter

Fem typer glas köksskåp och deras hemligheter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Otroligt, glas skåp är fortfarande en sak, även så länge efter glas möbler slutade att vara populär. Det är därför att glas aldrig slutar att vara populärt och uppskattat för sina unika egenskaper. I köket passar skåp med glasfronter eller hyllor för sin transparens och det faktum att de ramar föremål snyggt och sätter dem på skärmen utan att helt utsätta dem. Självklart, om du inte är ett fan av öppenhet i din inredning, finns det andra typer av glas att välja mellan.

Transparent

Det finns ingen gömdhet i ett genomskinligt glasskåp, så du bör först och främst vara bekväm med det innan något annat. Självklart, medan det här kan tyckas som ett besvär för vissa människor, kan andra kanske tänka på det som ett stort plus. Genomskinliga skåpdörrar låter dig lägga saker på displayen samtidigt som allt är säkert inuti, skyddat mot damm och andra saker. Också den vanliga naturen av denna typ av glas är en bra passform för minimalistisk inredning, för att inte nämna att det är ett perfekt val för små kök.

Matt

Om du gillar tanken på att ha glasskåp i köket men du är inte helt bekväma med all insyn och det faktum att innehållet i skåpen kommer att bli utställt för alla att se, finns det ett alternativ som kan vara precis rätt. Frostat glas är snyggt och coolt och det ser bra ut i moderna kök. Men medan frostigt glas döljer roten bakom den ganska bra är den inte helt ogenomskinlig så att du fortfarande kan skilja silhuetter och färger bakom den.

Strukturerad

MoreINSPIRATION
  • En blandning av funktionalitet och stil i form av glaskökskåp
  • Glas Köksskåp dörrar och de stilar som de fungerar bra med
  • 10 Typer Rustik Kök Skåp Till Pine För

Det finns flera olika typer av texturerat glas, något vanligare än andra. Det här är en stil som är lite knepig i den meningen att vissa mönster är sannolikt att bli en kram och att gå snabbt i stil, vilket ger dig en daterad köksdesign. Du kan undvika det genom att hålla fast vid några enklare och mer klassiska mönster. Texturerat glas är intressant från både en visuell och en taktil synvinkel.

seedade

Detta är en speciell typ av glas med ett mycket speciellt utseende. Seeded glass har alla dessa bubblor som kan vara små eller stora, beroende på källa och stil. Det är en look som passar vintage och traditionella dekorer, men som också kan se intressant ut i moderna inställningar. I köket kan det användas för att dölja innehållet i skåpet utan att verkligen gömma något.

Blyinfattad

Som namnet antyder är blyglass mycket rik på bly. Det höga innehållet i denna tungmetall är ansvarig för det unika utseendet på detta glas och nyans som gör den speciell och uppskattad för sina dekorativa egenskaper. Leaded glas ser elegant ut och har det här mycket tilltalande hantverk men det kan vara ganska svårt att hitta. Alternativ inkluderar tonat eller glasmålning.