Flux_US från Lasaidea för förvaring

Flux_US från Lasaidea för förvaring
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Flux_US samling från Lasaidea är en innovativ design för lagring som kan användas var som helst i ditt hem som skåp. Denna underbara ultramoderna struktur kommer i alla möjliga färger och kan tjäna flera funktioner. De används i badrum för lagringsändamål och kan tjäna som stora stylingmaterial för att förbättra det lyxiga utseendet på badrummet. De används som skåp eller skåp i ett sovrum också.

Denna samling har flera mönster för badrum. De exempel som presenteras här är olika från varandra, men alla har gemensamt moderniteten i designen och funktionaliteten. Det här är några mycket bra idéer om badrumsdesign, för små utrymmen. Satserna inkluderar vackra och moderna armaturer och huvudelementen är förvaringsskåp och hyllor.

MoreINSPIRATION
  • En annan uppfriskande italiensk badrumssamling av Lasaidea
  • Unik Glamour Handfat från Lasaidea
  • Piaf Moderna Badrumsmöbler Satser av Foster

Varje badrum behöver lite lagringssystem. Vanligtvis betyder det att du måste offra ganska mycket utrymme och detta är ett problem, särskilt när du har ett litet badrum. Så här är några idéer om hur du kan lösa det problemet. Dessa möbler samlingar ger dig ett modernt och mycket praktiskt sätt att dekorera ditt badrum. Det finns flera alternativ för dig att välja mellan. Det finns några enkla mönster, några färgglada och roliga och andra som är en kombination av dessa två. Så analysera dem noggrant och välj din favorit.