Julgran Wall Sticker

Julgran Wall Sticker
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Julgransmuren sticker 100 cm och är tillverkad av matt vinyl av hög kvalitet och är lätt att applicera. Dessutom ger du ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att lägga till en glans på juldagen.

Under jultiden är naturligtvis den viktigaste dekorationen julgranen. Vanligtvis får barnfamiljer inte vänta tills julen ska dekorera den. Det är en vacker tradition som samlar familjen tillsammans genom att involvera alla medlemmar i en gemensam och vacker aktivitet som att dekorera julgran. Några till och med gå lite längre och dekorera hela huset.

MoreINSPIRATION
  • Fler julgransdekorationer
  • 13 Off-Beat sätt att dekorera julgran i år
  • Hur man dekorerar ett julgran på budgeten

Men för moderna familjer, unga par utan barn, är det inte så viktigt. Men de vill fortfarande hålla julaften levande i sina hem. Här är en uppfattning om hur du kan göra det. Det är en väggklister, formad som ett julgran. Det är en okonventionell lösning, men i dag förändras allting. Och det finns ingen regel som säger att du inte kan ha ett riktigt riktigt julgran i huset och också ha klistermärken. Det är bara en annan juldekoration. Du kan välja mellan silver och den röda versionen. Det är en enkel och modern lösning för dem som inte är galna på att fira den här helgen, men som fortfarande vill engagera sig. Det är också en söt idé. Finns i många färger för £ 24.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: