Hej / Lo holländska kaffebar design

Hej / Lo holländska kaffebar design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som vi kan se denna klubbs identitet är Hi / Lo härledd från ett dubbelt koncept som har en mycket djupare mening. Denna dualism har filosofiska konsekvenser som inte bara transponeras i namnet. Den verkliga identiteten ges av inredningen. Det valda temat fokuserar på dualism mellan Ying och Yang, Svartvit, Himmel och Helvete.

Dessa koncept är bra för en inredning eftersom världen har två ansikten; varje berättelse har två sidor och så vidare. Människor kan inte alltid skilja gott från fel eftersom det är en mycket tunn linje mellan dem och en mans uppfattning om gott kan vara andras version av "dålig". Denna exakta motsägelsefulla dualism gör detta till en utmärkt plats. För att stämma överens med filosofin har platsen uppdelats i två lika, ca 100 kvadratmeter olika zoner. En är "fristad" och den var designad för att vara ljus och trevlig med lugna anteckningar och moln som hängde från väggarna.

MoreINSPIRATION
  • The Quirky Coffee Shop som brukade vara en gränd
  • En Cape Town Shop främjar utmärkt kaffe genom en Steampunk Design
  • Dubbla Overhead Unusual Coffee Shop av SARUP

Den motsatta platsen ligger under jord och symboliserar "helvetet". Den var designad i antitheses med platsen ovanför den, den här är mörkare, mer intim efterliknar vår onda sida med mörka tankar och dolda lustar. Att vara en klubb måste ägarna hantera alla sorters människor, därför fick man mycket uppmärksamhet åt de material som mötte platsen. För att hålla allt så nytt som möjligt så mycket som möjligt användes material som är aska och mörkresistenta, inklusive tjockt läder, stål och glas. Så är du värd "himlen"? Vem som helst? Nå då, "helvete" är det! {Hittat på frameweb}.