Hus på en liten och smal plats i Kanagawa, Japan

Hus på en liten och smal plats i Kanagawa, Japan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är huset i Seya. Det är en vacker bostad som ligger i Kanagawa, Japan, som just avslutades 2011. Huset är designat av Suppose Design Office och det har ett mycket intressant och ovanligt utseende. Huset ligger på en mycket liten och smal plats i ett bostadsområde i Kanagawa. Det ser nästan roligt ut, knäppt in i den tomten mellan de andra två byggnaderna.

Klienten arbetar i en blomsterbutik och till skillnad från andra gillar han verkligen sitt jobb. Så begärde han ett hus som skulle vara i harmoni med natur, blommor och vegetation. För att få sin önskan att bli sant, valde arkitekterna en ovanlig design. De lyckades infoga ett utrymme som varken är en trädgård eller ett rum. De gjorde det genom att omsluta yttre rymden.

MoreINSPIRATION
  • Den "Tre Volte" en två våningar privat bostad i Kanagawa, Japan
  • Ett underbart café i Kanagawa, Japan av Hiroyuki Shinozaki Architects
  • Contemporary Long Narrow Residence kallas MYZ "Nest" House i Japan

Husets yttre skal byggdes som ett lager för växter, bokhylla och andra element och det kommer att vara detsamma som naturen, inte färdig eller oavslutad. Det finns en permanent koppling mellan arkitekturen och naturen och det är synligt från alla håll. Bostaden var utformad som ett mycket mångsidigt utrymme. Trots att det är klart, verkar det fortfarande vara i ett ofullständigt tillstånd. Så ska det vara. Det är ovanligt men det fungerar för klienten. {Found on archdaily}