Hur man väljer rätt rygg enligt rummets funktion

Hur man väljer rätt rygg enligt rummets funktion
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Så du har bestämt att en matta skulle göra ditt hem känns mysigare och mer inbjudande. Det är bra, men det är inte så lätt att hitta rätt för rätten som du kanske tror. Varje rum och varje område har olika krav och du måste vara uppmärksam på dessa detaljer.

Ingången.

När det gäller entrén, först måste du välja rätt storlek för din matta. Se till att den också passar snyggt och hindrar inte dörren. Du bör också försöka hitta en matta som är lätt att rengöra. Mönstrade mattor är vanligtvis mycket förlåtande.

Hallen.

För korridoren är det bäst att ta hänsyn till storleken och formen på utrymmet innan du väljer en matta. En lång och smal hall behöver en löpare som kan ha en iögonfallande design, ett roligt mönster eller en djärv kombination av färger. (Https://www.homedit.com/hallway-runners/)

Badrummet.

Det är inte exakt sedvanligt att ta med en matta i badrummet med all vatten, fukt och allting. Men en matta skulle göra rummet känner sig mycket mer avslappnande, inbjudande och trevligt. Det skulle också vara bra under dina fötter.

Sovrummet.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer rätt färger för barnens rum
  • Vad ska man se efter när man väljer ett områderunda
  • Hur man väljer en randig matta som kompletterar ditt hem

Sovrummattor är vanligtvis fluffiga och mjuka, så du känner din snygga konsistens under dina nakna fötter när du går ur sängen. De är också så att rummet känns extra varmt och mysigt.

Vardagsrummet.

Dagen när vardagsrummet innehöll en stor matta eller en matta, från vägg till vägg, är långt borta. En ryggsäck som placeras i mitten av rummet är den populära versionen vi föredrar idag. Och eftersom vardagsrummet är ett socialt utrymme kan mattan ha ett upptaget mönster, en slående design eller form eller livfulla färger utan att se överväldigande.

Barnens rum.

Ha kul att dekorera barnens rum med djärva mattor eller mattor med roliga former som blommor, tecknade figurer etc. gör grafiska uttalanden och var inte rädd för att vara djärva. {Found on cascabellbebes}.

Kontoret.

Att välja en matta till ditt hemkontor handlar om att hitta rätt balans. Mattan måste vara enkel, inte för djärv, inte för färgstark, men den måste ge rummet ett välkomnande och bekvämt utseende.