Hur du kan integrera vinställ i ditt design utan att slösa utrymme

Hur du kan integrera vinställ i ditt design utan att slösa utrymme
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du är en wine connaisseur eller inte, är det alltid trevligt att ha en flaska eller två i huset. Men var håller du dem? Tja självklart skulle ett vinställ säkert vara till hjälp. Massor av människor verkar tro att en vinställ är bara ett tillbehör och att det tar upp utrymme som kan användas för något annat. Men det finns sätt på vilka du kan integrera vinställ i din inredning utan att slösa bort utrymme.

Beroende på var du vill lagra och visa vinflaskorna kan du räkna ut lösningar. Om du till exempel vill ha flaskorna i köket, ta en titt och se var du kan spara lite utrymme.

Till exempel kanske du har lite utrymme i hörnet eller kanske du inte använder all ledigt utrymme på din köksö. Skåpen är också ett alternativ. Kanske finns det lite utrymme där eller kanske du kan pressa en vertikal låda någonstans.

Ett annat alternativ är att lagra flaskorna i matsalen eftersom du med stor sannolikhet kommer att använda dem där. Här är det inte så enkelt men det finns fortfarande många alternativ.

Du kan ha ett väggmonterat vinställ på en av väggarna. Det finns många mönster som tar upp mycket lite utrymme och som också ser bra ut. Om matsalen är utesluten, vänd dig uppmärksamheten till andra utrymmen. Utse inte något. Du hittar definitivt en lösning så bara vara kreativ och öppen.

Inbyggda ställningar.

Ett inbyggt vinställ tar inte upp mycket utrymme, särskilt eftersom du kan införliva i områden som normalt skulle förbli tomma. Så gör lite rum på köksö, ovanför kylskåpet, i ett hörn eller ens i väggen.

Inne i väggen.

MoreINSPIRATION
  • Det enkla och praktiska Blomus vinstället
  • 10 Praktiska och intressanta, snygga väggmonterade vinställningar
  • Hur man väljer den perfekta vinrackan?

Utsmyckade utrymmen inuti väggarna är utmärkta för lagring och visning. Så om du inte vill använda diskutrymme för vinstället, är det en idé att införliva den i väggen. Det är inte så svårt att göra detta och det är genialt, ovanligt och iögonfallande.

Använd trappväggen.

Trappväggen presenterar dig faktiskt med en utmärkt lagringsmöjlighet, inte bara för vinflaska utan för alla andra saker. Du kan designa hyllor och förvaringsutrymmen och de skulle inte ta upp golvyta alls. Det kommer också att vara en intressant skärm för rummet.

Inuti köket.

Köksön är ett underbart förrådsområde. Det levereras vanligtvis med lådor, hyllor och förvaringsutrymmen. Det finns också möjlighet att inkludera ett vinlagringssystem på ön. Du kan använda sidan av köksö, eller du kan helt enkelt hitta ett mellanslag mellan lådorna.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 och 18.