Jumbo Bar och Jumbo Corner av Jorge Najera

Jumbo Bar och Jumbo Corner av Jorge Najera
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är en duo som skulle se vacker ut i ett modernt eller modernt hem. Det är en samling designad av Jorge Najera som har två stycken som har liknande namn och liknande mönster. Jumbo Bar och Jumbo Corner är två moderna möbler som har en design som gör att de kan vara extremt mångsidiga i bruk.

Jumbo Bar och Corner var utformad för både personlig användning, vilket innebär att du kan inkludera dem i ditt hem, såväl som för allmänt bruk som inkluderar barer, restaurang och andra liknande platser. Dessa bitar är också mångsidiga på ett annat sätt. De kan användas både inomhus och utomhus eftersom materialet som används för att skapa dem tillåter det. För att vara mer exakt är Jumbo Bar och Corner tillverkad av rotationsformad polyeten. Det här är ett resistent material som har använts mer och mer i möbelindustrin eftersom det är lättare, lättare att hantera och det är en bra ersättning för naturmaterial, till exempel trä.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Corner Mezzo Soffa
  • Unika böjda delar av möbler
  • Vit hörnbord från IKEA

En annan särskiljbar egenskap hos dessa två bitar är deras minimalistiska design. Som du kan se finns det absolut inga detaljer eller dekorationer som ingår i designen. Det är en mycket elegant enkelhet som både är tyst och iögonfallande. Detta är bara ett annat kännetecken för den moderna stilen som kan uppstå inte bara inom möbelindustrin utan också inom arkitektur och andra områden.