15 Pimped Out Playhouses dina barn behöver i bakgården

15 Pimped Out Playhouses dina barn behöver i bakgården
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ta en stund och tänk tillbaka till ditt femåriga jag. Du hade förmodligen en hemlig önskan om ett lekhus eller ett trädhus eller någon form av fristad där du kan låta fantasin springa i sken. Kolla nu på dina barn. De har samma hemliga önskan. Sommartid är det perfekta tillfället att bygga ett lekhus i bakgården. Och jag talar inte bara om en hut av spikade skrotskivor. Att skapa en riktig vacker plats för barn att leka kommer att hålla dina barn glada och upptagna samtidigt som du lägger till din gårds skönhet. Kolla in dessa 15 pimpade ut spelrum och du kommer bli inspirerad för att skapa ett utrymme för några riktigt svåra fantasifulla spel i sommar.

Har du inte plats för din nuvarande swing set och ett lekhus? Döda två fåglar med en sten och fäst en glid till sidan av det lilla lekhuset. De vann, saknar ens svängningarna. (via The Little Design Corner)

Gör ditt lekhus i ditt närområde med en modern design. Ett snett tak, linjära mönster, svart trim, enkla detaljer som kan skapa ett lekhus för att matcha ditt moderna, stiliga hem. (via smuts Diggin systrar)

Är dina barn inställda på att ha ett trädhus lämpligt för en kung? Håll dem säkert inom armarna genom att lyfta ditt lekhus bara några meter från marken. Du kan bygga den runt ett träd för att skapa treehouse illusion utan fallande fara. (via Made With Happy)

Kanske dina barn alltid låtsas att leva i en saga land. Gör sina drömmar verkliga med ett lekhus utformat efter deras favorithistoria att de alltid föreställer sig ändå. (via WHOot)

Är du saknar snickare färdigheter som håller dig från att bygga den mycket längtade efter lekhus? Använd vad som redan finns där genom att spruka en liten släpvagn till ett roligt litet hem, bara rätt för mini-personer. (via Baby Center)

Om du bor i skogen, rensar du alltid pinnar. Varför inte börja samla dem och väva tillsammans en uteservering är det perfekta stället för att läsa böcker och ha picknick och spela älvor bland träden. (via Judith Needham)

Lekhus måste inte vara hus. Du kan skapa en restaurang för dina barn att leka i eller en mataffär eller en skola. Låt deras fantasi blåsa dina egna gränser. (via det är mitt brev)

MoreINSPIRATION
  • Moderna Playhouses som gör perfekt bakgårdstillägg
  • Roliga playhouse design för barn
  • Hur man organiserar bakgården för barn

Medan vi tänker förbi lekhus, låt oss också tänka utanför lådan! Med viss kreativitet och hårt arbete kan du bygga ett piratskepp precis som Captain Hook. Eller kanske blir det ett litet hem inuti ett träd för dina lilla pojkar. (via Posh Tots)

När dina barn blir gamla nog, är sommartidssömningar oundvikliga. Det är bara meningsfullt att du skulle bygga dem ett lekhus där de kan rulla ut sina sovsäckar och berätta skrämmande historier med sina ficklampor. (via en arkitekts liv)

Jag skulle riskera att dina barn älskar att skapa så mycket som du gör. Så bygga dem ett lekhus så klart som möjligt och låt dem lossa med färg och penslar. Du kan alltid måla över det när de är gamla nog inte att tänka på. (via Marion House Book)

Om du verkligen vill involvera dina barn, låt dem utforma lekhuset själva. Ta sin handritade bild och gör den till en verklighet i bakgården, krokiga fönster, wonky dörr och allt. (via Imagine That Playhouses)

Är din trädgård inte riktigt din egen? Bygg en zigenarevagn som ska tjäna är ett bärbart lekhus så oavsett var du flyttar, kommer dina barn att kunna behålla sitt utomhusutrymme. (via Momtastic)

Don tror inte att dina tonårsbarn ska vara utan eget lekhus. De kan kalla det något annat, men att erbjuda ett litet hus för de äldre är ett bra sätt att ge dem sitt eget utrymme för att dekorera och spela hög musik och läsa och ha vänner över utan att störa dig. (via hitta hemgårdar)

Precis som ditt verkliga hus har landskapsarkitektur för att göra utsidan vackert, förtjänar ett lekhus inte mindre. Att plantera blommor och buskar runt det lilla lekhuset hjälper till att blanda sig med din gård. (via Baby Center)

Om barnen har en plats att leka utomhus, borde du ha ett utrymme också. Häng hängmattor under ett trädhus eller bredvid ett lekhus så att du kan vara redo och kunna övervaka alla sina fantasifulla shenanigans. (via alla för pojkarna)