12 Minimala rustika sovrum som kommer att kalla dig att koppla av

12 Minimala rustika sovrum som kommer att kalla dig att koppla av
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns en ny kategori av dekoration som långsamt har krypt in i våra flöden nyligen. Vissa skulle kalla det rustikt. Vissa skulle kalla det minimalt. Det finns även tips om franska land. Men i slutet av dagen kallar vi den här inredningen Minimal Rustic. Det är en stil som handlar om att föra ut skönheten i konsistens och användbarhet i stället för frivolitet och överskott. Och om det fanns ett rum i hemmet som visar bäst, måste det bli sovrummet. Minimala rustika sovrum gör det omöjligt att stanna uppe och stressade medan du är där. Deras mjuka stil meddelar i grunden dina bekymmer i dina ögon. Ta en titt på dessa 12 minima rustika sovrum som kommer att ringa dig för att sparka tillbaka och slappna av.

Om du har turen att ha trägolv i ditt hem, är du väl på väg till ett minimalt rustikt sovrum. Använd dessa golvbrädor till din fördel och visa så mycket du kan. Ingen kommer att begrudge dig en liten fluffig matta för att sätta fötterna på första saker på morgonen men. (via Tudo Orna)

Vissa väggar i ett hem kan gömma sten och tegelsten. En vägg i ditt sovrum kan vara en av dem. Gör en liten undersökning och om du hittar en dold pärla, låt den naturliga konsistensen spela ut. Ditt sovrum kommer tacka dig. (via mitt idealiska hem)

En annan turstrukturbonus har att göra med ditt tak. Vissa hem har möjlighet att öppna taket och avslöja taken. Du kanske tror att det är för mycket trä för ditt sovrum, men jag kommer att hävda att allt det träet i allt det är rå ära är precis vad ditt minimala rustika sovrum behöver. (via hennes pappersvikt)

En rådande aspekt av dessa minimala rustika sovrum är den låga sängen. De inbjuder dig att sparka av dina skor och stanna en stund, oavsett om du lurar eller läser en bok. Dessutom är de bra för vindsvåning sovrum som är korta på takytan. (via en kvinna i vetenskap)

Du vet förmodligen redan att minimal styling betyder mycket få färgval. Men när du lägger till rustik till det, lägger du plötsligt till förmågan att använda någon nyans av brun du gillar, liksom alla de varma graysna. Välj så dina sängkläder i enlighet med detta. (via Elle Decor)

MoreINSPIRATION
  • Vackra sovrum Design av Fimar
  • Snygga sovrum från Mobileffe
  • 11 tips för att utforma ditt minimala sovrum

Om du redan beklagar det faktum att du inte kan lägga till en stenvägg eller råa träspärrar, lägg undan dina rädslor. Lägg till ett huvudgavel som ser ut att du lägger det ihop från ladugården och det kommer att ha samma effekt. (via Lindsay Marcella)

Inredningen är gles i alla dessa sovrum, även om den är rustik och minimal. Välj dekor som är något med ett syfte. En vitkorg för att hålla dina tidskrifter, ett vitt fack för att hålla dina prydnadar, saker som dubbelt så vacker och användbar. (via talosanomat)

Tänker att Minimal Rustik kan vara för minimal för dig? Eftersom det är rustikt med dig, duKan gå utanför de minimala parametrarna om du vill. Du vill leta efter bitar med naturliga element som korgar, lera vaser och träramar.

Ju mindre du har i ditt Minimal Rustic sovrum, desto effektivare blir det för din avkoppling. Istället för lampor på nattduksbordet, överväga att hänga vanliga glödlampor över varje sida av din säng. Det minsta utseendet kommer att vara oemotståndligt. (via avenyn)

Massor av de minimala rustika sovrummen jag har sett har inga fönsterbehandlingar alls. Medan det är ett så rent utseende, är det bara inte praktiskt för några av oss stadsbor. Välj för vit eller kräm gardiner som kommer att smälta in med väggarna men ändå ge lite avskildhet. (via mitt skandinaviska hem)

Clutter är ett nej nej i någon form av minimal sovrum, även om det är Minimal Rustic. Så se till att din valda nattduksbord rymmer alla dina nattliga behov och kanske hålla en korg under för allt annat. (via Interiors Yum)

Inget sovrum är klart utan en växt. Gröna blad andas bara in i ditt sovrum och få det att känna sig som hemma. Och eftersom du redan har lagt rustika handen i ditt utrymme är det inte otillbörligt att sätta ett husplanter på din byrå. (via Coco Lapine Design)