10 Hot & Trendy Colors Decorators Adore

10 Hot & Trendy Colors Decorators Adore
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje år Pantone, myndigheten om färg och färgtrender, gör deras förutsägelse om de senaste heta färgerna. Både mode- och inredningsarkitektar klamrar sig för sina senaste val eftersom de anses vara den främsta influensen av färgtrender. Årets trender består av 10 fantastiska nyanser. De löper från lugnande neutraler till djärva juveltoner och de kan blandas och matchas till sin glädje. Om redecorating är i din framtid anser du att en av dessa fantastiska färger. Låt oss kolla in dem!

1. French Roast

När du tittar på den här rika mörkbruna, kan du inte bara lukta friskt rostad kaffe? Att avleda sitt namn från en rosta av kaffe, utstrålar den mörka djupa chokladbruna känslan av en elegant neutral. Den mörka nästan svarta nyansen är säker på att passera den genomsnittliga svarta som går till neutral för att knyta ett utrymme tillsammans.

2. Honungguld

Namnet ensam framkallar tankar av honungsbina, sena dagars strålar av sol och höstlövverk. Honungguld är en vacker gul orange med stor potential. Överväg att para det med fransk rosta och mandarintango för ett rikt och elegant utseende. Det kommer att mjukna den mörka bruna av den franska grillen och malda apelsinen i mandarin.

3. Rosa Flambé

Av alla färger i år är Pink Flambé kanske den mest flickvänliga. Det är feminint med en vuxen känsla, till skillnad från en pastellrosa som framkallar minnet av ett tjejers barndoms sovrum. Pink Flambé kommer att fungera i vilket utrymme som helst. Det kan enkelt användas som den dominerande färgen eller lika små färgstrålar.

4. Tangerine Tango

Årets mest eftertraktade färg har visat sig i lyxiga tyger, vackra tapeter, porslin och sköna möbler. Ursprungligen annonserad som färgen att titta på tidigare i år har dess popularitet ökat och kommer att överföras för nästa säsong eller två.

5. Ultramarine Green

Stäng dina ögon och föreställ dig en kuststad vid Medelhavskusten med det blå gröna vattnet och salt luft. Ultramarine grön är bara den blågröna färgen. Denna coola blågrön har en lugnande och lugnande effekt på ett färgschema. Det skulle vara ett bra ersättare för den överdrivna babyblå i en pojks plantskola, eller hur?

6. Bright Chartreuse

Chartreuse har funnits i olika versioner för ett tag nu. Bright Chartreuse är dess mycket hipper och yngre kusin. Det är en ljusgul grön som kommer att fräscha upp något trist utrymme. Paired med skarpa vita och lilla rosa accenter, kommer ljusa chartreuse göra ett rum pop.

7. Olympian Blue

En vibrerande nyans av kungblå med ett hipper namn, Olympian Blue skulle passa perfekt till en stuga eller en mycket elegant loft. Det är en annan cool lugn och lugnande färg som ger en hel del personlighet till ett utrymme. Det är bunden att bli en ny klassiker med sin gå med allt överklagande.

8. Titan

Flytta över grå, titan har kommit fram. Grå har blivit en framväxande färg under en tid, men det har varit en liten platta utan mycket djup. Titan tar bara grått till nästa nivå. Av alla neutrala s på årets palett är detta överlägset en favorit. Det parar med allt och skulle se särskilt fantastiskt ut med Pink Flambé, eller Bright Chartreuse.

9. Rhapsody

Tänk dig att gå genom ett fält av lavendel, kan du lukta doftande blomman? Är inte fältet fantastiskt vackert? Rhapsody är en ljust lila, nästan lavendelfärg som kommer att främja kreativitet, vara upplyftande och lugnande. Det är en avkopplande färg som bäst används för att skapa ett lugnt och avkopplande utrymme.

10. ros rök

Har du hört talas om himmelsblå rosa? Det är den nyans av rosa man ser när solen sätter sig. Ljuset reflekterar från dammpartiklarna som gör himlen en vacker nyans. Rose rök påminner mig om samma dammiga rosa. Den dämpade nyansen är en perfekt neutral bakgrund med bara en antydan av rosa och en hint av beige. Det är ett cheerier neutralt val om fransk Roast är för mörk.

Årets färger är fantastiska, skulle du inte hålla med? Sorten räcker för att passa många smaker och design stilar. Vilka färger lutar du mot?