Rustik Calliope Lantern

Rustik Calliope Lantern
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Designad av Currey och Company, Calliope Lantern är ett mycket graciöst hängsmycke, perfekt för ett mer traditionellt hem. Den har en vänlig form och en fin järnram som gör den perfekt för hemmet i huset. Det mäter 15 "Diameter x 32" H och det accepterar 4 typ B lampor med 60 watt max. Lamporna ingår inte så du måste köpa dem separat.

På grund av den relativt hållbara ramen och också på grund av den vänliga designen, med söta och känsliga detaljer, skulle Calliope-lyktan vara ett mycket bra val för barnets rum, mer exakt för en liten tjejs rum. Järnramen gör den säker och svårare att bromsa och ljuset är mjukt och skönt. Det är sant att det inte är så färgstarkt och roligt som de flesta föremålen är avsedda för barn, men det har ett mycket graciöst utseende och en väldigt söt design. Den har också en rustik guldfärg som gör att den ser ännu mer lyxig ut. Det har blivit färdigt med en process som ger en djup och rikedom som inte uppnås genom mindre tidskrävande metoder.

Det här eleganta hänget skulle se väldigt vackert ut i ett sovrum, vardagsrum eller i annat rum som du tycker är lämpligt. Den har mycket vackra och graciösa linjer och en elegant design. Calliope lykta kan köpas för $ 766.