Minimalistiska Eli Media Center

Minimalistiska Eli Media Center
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vardagsrummet behöver ett medieskåp. Det är en del som lyckas vara mycket användbar oavsett storleken eller inredningen i ditt vardagsrum. Ett mycket bra exempel på en mångsidig design är Eli Media Center. Utformat av hållbar och hållbar bambu, lägger Eli Media Center karaktär och elegans överallt.

Utformningen av det här objektet är ganska enkelt, till och med minimalistisk. Den har flera öppna hyllor, perfekt för att lagra CD-skivor, DVD-skivor eller andra mediarelaterade objekt. Det är också ett stycke som utformades för att användas som TV-stativ. Eli Media Center är handgjord i Kina med bambu, färgad med en ibenholtslackerad yta och BambooJoinery ™ inspirerad av traditionell kinesisk snickeri. Dimensionerna på Eli Media Center är 60w 20d 24h eller 74w 20d 24h, eftersom produkten finns i två storlekar : Eli 60w Media Center och Eli 74w Media Center.

MoreINSPIRATION
  • Blu Dot Chicago Media Center
  • Minimalistisk och smal mediekonsol
  • Mid-century-inspirerad Manchester Media Stand

Det är en medelstor bit så det kan fungera för både små och större hem. Biten kan köpas för $ 1,099.00. De öppna hyllorna är mycket effektiva och funktionella och de ger mycket användbara lagringsutrymmen. Men de kanske inte är en bra idé för familjer med små barn eller med djur som gillar att dra ut saker. Ändå är detta en mycket mångsidig möbel och dess designarbete till sin fördel.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: