Minimalistiska hus definieras av enkla kontrast

Minimalistiska hus definieras av enkla kontrast
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

D58-huset är ritat av Widawscy Studio Architektury och ligger i Mikolów, Polen. Det nyligen genomförda projektet visar ett hus definierat av elegans, enkla kontraster och utsökt utvalda tillbehör.

En öppen planlösning kombinerar ett rymligt kök, en matsal och ett glamoröst vardagsrum. En vit soffa kompletteras med svarta och mönstrade kuddar samt av stiligt Phipps slutbord. Genom att blanda alla dessa element i samma sammanhang blir balansen rätt.

Soffan står inför en svart vägg med en öppen spisslängd. TV: n är nästan oanvändbar med tanke på bakgrunden. I hela huset finns alltid samma trio av färger: vit, svart och amerikansk valnöt som här kommer vackert samman. Du kan också se den intressanta trappan i bakgrunden. En skulpturell design som återigen har samma valnötsaccenter som resten av huset.

Bottenvåningen har tillgång till en liten terrass. Glasdörrarna med träramar är placerade i mitten så att vardagsrum, matsal och kök kan ha tillgång till utomhus.

Som du säkert har märkt är planlösningen uppdelad i två. Den ena hälften är den utsedda vardagsrummet, den andra innehåller kök och matsalar. De Baxton barstolar med sin futuristiska design är de perfekta tillbehören till den minimalistiska köket. Den rostfria kåpan är också avsedd att sticka ut med sin enkla, rörformade design. En abstrakt målning står inför den vita matsalen. En glamorös ljuskrona svävar över bordet och betonar inredningens elegans.

MoreINSPIRATION
  • En lägenhet i Warszawa definierad av färg och kontrast av stil
  • Lägenhet i Zelenograd Definierad Av Kontrast Och En Raffinad Balans
  • Lovely Swedish Attic Apartment Defined By Lightness and Harmony

På första våningen finns sovrummen. Det stora sovrummet har ett eget badrum med glasväggar mellan rummen och erbjuder samma enkla men harmoniska kombination av färger. Utsikt över skogen synlig genom de stora fönstren markerar känslan av rymd.

En lång vit gardin täcker en del av väggen, vit den andra hälften är täckt med samma valnötträ som användes för resten av accentfunktionerna.

Badrummet har badkar i ena änden och duschen på den andra. Mellan dessa stora speglar och en lång fåfänga med en massiv träbänk och en klassisk vit stol.

Hemmet gym är det enda rummet i huset där färger verkligen användes. En randig vägg gör att rymden känns full av energi.

Gymmet har eget badrum, med en glasvägg som skiljer två olika områden så ljuset kan komma in och en spegelvägg med det mest unika mönstret. Den flytande handfat och toalett gör rummet känns rymligt.

I den andra änden av rummet finns duschen, ett svart kubformat utrymme med en glaspartition och en mosaikvägg.