Modern Orange Box av LSA Architects

Modern Orange Box av LSA Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

LSA Arkitekter har utformat South Yarra House. Beläget i Melbourne, Australien ger detta unika hem smak åt en tätbefolkad gata. Arkitekterna ville skapa något som skulle vara ett uttalande inom det eklektiska området.

Fånga din blick och hålla din uppmärksamhet när du närmar dig, detta härliga hem blurs intern / yttre gränser. För att uppnå ett sådant hus måste arkitekterna skapa volymmiga former, instalera glasrutor till flera och varierade plan och tillämpa färg för att engagera betraktaren och ge kontinuitet och koppling mellan de inre och yttre utrymmena. Bostaden presenterar sig som en låda som har den övre nivån målade i orange.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien av A-cero Arkitekter
  • Samtida hus av Darren Carnell Architects
  • Modern Tangga House av Guz Architects

På grund av en budgetgräns fokuserade de på volym, färg och naturligt ljus, vilket minskade kostnaderna. En annan effekt av budgetrestriktionerna var förebyggandet av att inkludera en bilparkering i källaren, men de tillhandahöll gatuparkering. Dessutom erbjuder detta fantastiska hus fyra sovrum och ett öppet kök, vardagsrum och matplats som öppnar upp till en stor bakgård. Med hjälp av gårdarna i öster och väster ökade arkitekterna naturlig ventilation och minskade behovet av luftkonditionering.

South Yarra House är en fantastisk plats att ringa hem. Det är modernt, det har vackra moderna möbler och en design som kommer att blåsa ditt sinne. {Found on contemporist}