Pussel eller riktigt hus?

Pussel eller riktigt hus?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När vi tänker på Japan tänker vi på framsteg, teknik, utveckling och utveckling inom alla områden. Därför, om vi tänker på NA-huset på bilden, är vi inte särskilt förvånade, eftersom vi förväntar oss av alla uppfinningsfulla människor alla slags innovationer och ursprungliga idéer.

Sou Fujimoto Architects, de "ansvariga" för detta projekt utformade ett "hus, som är som ett enda utrymme, men varje rum är också ett litet utrymme av sig själv" och detta kan ses överallt. Vad för oss kan verka ganska radikalt, för ägarna verkar vara ganska naturliga och om de känner sig lugna i det, varför borde vi ifrågasätta deras preferenser? Oavsett det perspektiv du ser, ser det ut som ett enda, enhetligt utrymme, ett pussel ihop och som små enskilda platser.

MoreINSPIRATION
  • New York Contemporary Single Family House
  • Enfamiljshus i Wien av Atelier Heiss
  • Modern familj Hus i Klokočná, Prag

Byggnaden upptar inte en stor yta och varje hörn är väldigt välorganiserad och omhändertas noggrant. Det allmänna konceptet ger ett nytt och intressant perspektiv på att leva och anpassa sig till olika situationer, ensam eller med familjemedlemmarna.

Det här rummet gör allt intressant, även de vanligaste sakerna vi gör hemma, från att beundra utsikten, titta på TV, arbeta framför datorn eller bara chatta med vänner. Bristen på stolar eller för många möbelstycken och användningen av trappor och vita gardiner för de stora glasfönstren på natten avslöjar en enkel och unik atmosfär, spännande och inbjudande samtidigt. {Found on homedsgn}