20 Ranch-Style Homes Med Modern Inredning Stil

20 Ranch-Style Homes Med Modern Inredning Stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ranch-styled hem har enkla planlösningar med ett bredare utseende - utan det djup som de mest aktuella bostäderna har. Det finns en minimalistisk, men traditionell kvalitet i sitt övergripande utseende, och det ger en bra palett när du stylar och dekorerar med en viss vision i åtanke. Men vad händer när du tar den här hemdesignen, först konstruerad på 1950-talet, tillsammans med sin åldrande och mixar den med ett modernt utseende - i möbler och accenter. Tja, du får en fantastisk blandning av hemmet och trender, framåtriktat intresse. Låt oss ta en titt på 20 idéer som får dina hjul att vända!

1. Neutral Renovering

Detta öppna hus i ranchstil renoverades till ett mysigt, modernt rum. En neutral palett håller den fräsch och rymlig i känslan men linjerna, belysningen och möblerna ger hemmet en modern twist.

2. med trä

Du kan enkelt skapa ett hem fullt av vintage konturer och välkomna trä stiftelser. Men du kan också lägga till några moderna detaljer för att skapa något unikt och vitaliserande - som det här moderna vardagsrummet gjorde! {Hittades på johnsoninteriordesign}.

3. Ultra Chic.

Ge din ranch hem en ultimat chic upplyftning genom att gå helt utanför boxen i detta familjevänliga hem. Med smarta linjer, en extra rumspartition och krämiga toner, kan du ha ett super posh område i din throwback foundation.

4. Futuristisk kul.

Lägg lite av framtiden när du renoverar köket eller lägger till nya detaljer. Dessa bostäder kan vara långa och rymliga, använda det när du skapar en mer aktuell version. {Hittad på rektangel}.

5. Textural Bits.

Var inte rädd för att använda textur när du lägger till en modern touch till ditt hus i ranchstil. Använd längd och öppen överklagning genom att lägga till unika accenter som sten och trä.

6. Familjesanda.

Dessa hem var avsedda för familjen, så trots att du lägger till moderna detaljer eller renoveringar för att stiftelsen ska verka mer samtida, glöm inte din familjens anda och varma accenter. {Found on charlesdelisle}.

7. Framåt-tänkande separation.

Ibland är dessa layouter så öppna och breda att det är svårt att berätta var ett rum slutar. Här kan du bli kreativ med din dekorering och lägga till personliga detaljer. {Found on drawingdept}.

8. Fira vad som är där.

Oavsett om det är en original, dubbelsidig eldstad eller stora fönster från golv till tak, omfamna det som har varit där sedan hemmet byggdes och utnyttja det med den mer moderna inredningen. {Found on shksarchitects}.

9. Takkraft.

Det finns kraft i detaljerat tak. Oavsett om du lägger till färg, öppna rör, balkar eller träpaneler finns det en viss omvandling som händer - speciellt när man accenterar de välvda taken.

10. Gå lättare.

MoreINSPIRATION
  • Allt du behöver veta om Ranch Homes
  • Maximera ditt hem: Rambler eller Ranch-Style House
  • En ranch tranformed till ett modernt residens i Minnesota

Det är okej att gå med en ljusare utseende, även om din vision är lite mer modern. Detta utrymme är ljusare, ljusare och lite mer feminint än den superskarpa klassiska modernismen.

11. Sömlös övergång.

En fördel med ett ranchhem är den sömlösa rörelsen och övergången kring rymden. Tänk på det när du bjuder in din nya dekoration och design inuti, det är något som ska hållas intakt.

12. Vävd elegans.

Väv elegans inuti dina moderna mixer. Det finns ett visst flöde till de här bostädernas naturliga utformning och ordning, så det är lätt att införliva en mer elegant vision vid omformning. {Found on rowlandbroughton}.

13. Funky Dreams.

Var inte rädd för att lägga till lite eklekticism i din moderna vision. Det här är den typ av hem som omfattar övergången och kan bli vilken typ av ren palett du vill.

14. Stunning Lights.

På grund av den lätta övergången mellan utrymmen och flödesfrihet kan belysningen gå långt överallt i dessa hem. Detta är en annan fördel du behöver använda när du markerar moderna, rena linjer och ljusa neutrals.

15. Utsikten.

Ranchhem var gjorda för att utnyttja det land de var på, så när utsikten är så bra och fönstren är så stora, ta inte bort från skönheten. Gå med enklare färger och linjer och ha det som fokus.

16. Inbyggd funktion.

När det är dags att renovera, tänk på rummen och vad du behöver. När rummet är gratis men inte så brett som du behöver för fina möbler, behåll den moderna tonen med inbyggda bokhyllor för funktionalitet.

17. Hallstil.

Om din layout har en asfalterad hall vävda i hela hemmet, specificera dem också. Det hjälper till med övergången mellan rum och håller sikten intakt.

18. Matcha den.

Se till att matcha färger och moderna tendenser i hela hemmet. När du kan se igenom till andra utrymmen, vill du göra det en kort promenad och inte något som skärs upp.

19. Ungdomlig Essens.

Även om du har haft det här hemmet i över 30 år betyder det inte att du inte kan klä det som om det är yngre 20. Uppfrisk dig själv och ditt hem med moderna färger, klassiska häftklammer och slanka linjer med öppen layout.

20. Börja med vit.

Det bästa sättet att få en modern ton i ditt ranchstilade hem och att utnyttja allt naturligt ljus är att dekorera med vitt! En skarp, vit grund kan vara ett nytt liv.