Renoverad 3-rumslägenhet med en modern känsla

Renoverad 3-rumslägenhet med en modern känsla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna vackra lägenhet ligger på Nordhemsgatan 50 i Linnestaden. Det är ett ljust villa med en elegant och modern inredning och det är för närvarande till salu. Lägenheten har tre rymliga rum och ett kök. Den täcker en total yta på 77 kvadratmeter enligt informationen från chefen. Det ligger på fjärde våningen i en fyra nivå byggnad. Lägenheten är för närvarande på marknaden till 2,85 miljoner kronor. Det har nyligen renoverats och det har en modern och elegant inredning. Den har en vacker balkong som erbjuder panoramautsikt över staden och omgivningarna. Dessutom ger lägenhetens västra plats ljusa inredning och soliga rum nästan hela dagen.

Lägenheten erbjuder stora sociala områden. Det har en öppen planlösning vardagsrum och kök och två inbjudande och mysiga sovrum som vetter mot gården. Fastigheten har smakfullt renoverats. Det har svartvita kakelgolv och stilfulla interiör decors hela. Sitter i ett lugnt grannskap, är lägenheten perfekt för en liten familj. Byggnaden där lägenheten ligger ligger bara en kort promenad från restauranger, affärer, kaféer och rekreationsområden.

MoreINSPIRATION
  • Renoverad 3 + 1 lägenhet i Linnéstaden till salu
  • Renoverad 7-rumslägenhet i Stockholm
  • Mysig och nyrenoverad lägenhet i Göteborg

Lägenheten har fönster i två riktningar. Inredningen är inredd i ljusa färger och atmosfären är inbjudande, fräsch och mysig. Vardagsrummet är ljust och har vita väggar. Ett av sovrummen används för närvarande som barnrum, men det kan också fungera som ett kontor eller gästrum. Badrummet har renoverats 2004 och det har en tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsutrymme.