Roterande trädgårdsbollar från John Lewis

Roterande trädgårdsbollar från John Lewis
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De som har en trädgård, vare sig den är stor eller liten, vet hur trevligt och avkopplande är att kunna spendera din tid där, beundra naturen och njuta av det fina vädret. Vanligtvis väljer folk ett lusthus eller en ersättning för den här. John Lewis har kommit med ett mycket genialt alternativ som väsentligt ökar användarnas komfort.

Han skapade en serie trädgårdsbollar eller runda trädgårdar. De ger en säker plats för ägaren att spendera lite tid med vänner eller familj samtidigt som man fortfarande kan njuta av vädret och omgivningen. Det finns tre alternativ du kan välja mellan: Roterande sfär Lounger, Rotating Sphere Seter, Deluxe Summer House Sphere. Inuti sfärerna finns det gott om plats för alla. Du kan antingen välja att sitta på en bänk eller du kan även inkludera en mjuk och bekväm säng. Det måste dock vara rund. I mitten sitter ett rundbord som kan användas som ett soffbord, matbord etc.

MoreINSPIRATION
  • Bi-nivå roterande bokhylla
  • Fantastiskt roterande hus med 360 graders utsikt
  • Roterande bokhylla vägg gjord av återvunnet material

Att slicka denna design räcker dock inte. Du behöver också ha råd med det eftersom sfärerna inte är billiga. Priset varierar från 6 000 £ upp till 15 000. Så börja göra några ekonomier om du vill kunna njuta av en sådan genial bit. {Found on shannoneileenblog}