En garageförlängning återuppbyggd i en rustik industriell bostad

En garageförlängning återuppbyggd i en rustik industriell bostad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är St John's Ambulance, en charmig bostad i Conduit Hill, i Rye, England. Den ursprungliga strukturen som presenterades på platsen byggdes på 1970-talet och en förlängning gjordes återigen. Det var ett projekt som utvecklats av Martha Nowicka & Co., en praxis som grundades 2004 med ett konceptledat tillvägagångssätt som tar inspiration från platsspecifika förhållanden, vilket garanterar en unik design varje gång.

Den förlängning vi pratar om är ombyggd och konstruerad för att matcha originalstrukturen. Den har ett stigat tak och är klädt i lokala handgjorda lera kakel som väljs ut för att matcha och komplettera de ursprungliga plattorna på byggnaden. Den ursprungliga förlängningen fungerade som ett garage / verkstad.

Den nya designen är avsedd att bilda en bro mellan det förflutna och nutiden, därmed den eklektiska stilen. Interiören är organiserad på två våningar. Goundgolvet har en stor öppen planlösning som innehåller matsal, kök och bostadsyta och tillsammans mäter de 780 kvadratmeter. Den här zonen skapades genom att ta bort en central vägg som ursprungligen uppdelade utrymmet i två sektioner.

De tre funktionerna som delar öppen planlösning är organiserad runt en central vedeldad spis som står på en stor betongplattform som har tillräckligt med utrymme för vedavverkning. Dubbelsidig spis fungerar som delare för utrymmena.

Köket är utformat med en räknare och backplatta av Carrera marmor. De kompletteras med träskåp med en enkel och rå finish samt en borstad rostfri ö som kan användas som en bar. Ön fördubblas också som delare mellan köket och matsalen.

MoreINSPIRATION
  • En 1870 Townhouse From London Gets En Modern Glass Extension
  • 10 Industriella kök ö belysning idéer för en iögonfallande, men sammanhängande inredning
  • Topp 10 vackra rustika kökinteriörer för en varm matlagning

En seger av exponerade tegelstenar och träklädda accentväggar upprätthåller sammanhållning i hela bostaden. Samtidigt etablerar trappan en smidig övergång mellan de nedre och övre våningarna.

Den övre nivån är där de privata rummen ligger. Här finns en uppsättning sovrum med vinklade tak, träskivor och dörrar och tegelstenar.

Fönstren är små och spola, konstruerade för att bevara byggnadens ursprungliga arkitektur och att betona sin rustik-industriella karaktär. Det stora sovrummet är det enda som har ett triangulärt fönster. Det erbjuder panoramautsikt över omgivningen.

Badrummet är ganska litet men också riktigt ljust tack vare hur spegeln och fönstret står inför varandra och den övergripande vita och rena inredningen.