Massiv mahogny utomhusbänk

Massiv mahogny utomhusbänk
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vem älskar inte tid utomhus, i bekvämligheten på din bakgård, nära hemmet, med allt du behöver för hand. För att göra detta behöver vi lite sitta och för att vi är i takt med mode och alltid söker kvalitet behöver vi denna speciella typ av sittande. Denna mahognyset är det bästa valet när det gäller utomhus sittning.

Både bekvämt och snyggt hela din familj eller vänner kommer att uppskatta din fantastiska utomhusinställning. Om jag måste beskriva denna underbara Chatahams sektionsuppsättning är jag skyldig att säga: elegant. För att förstärka denna position skulle jag behöva nämna att denna vara är gjord av solid mahogny och förseglad för någon form av fukt, den exponerade hårdvaran har en underbar antik mässing. De tjocka, bekväma dynorna är inslagna i en vattenavvisande polyester, så om det plötsligt börjar regna behöver du inte panik, ta bara en drink och gå in.

Dessutom är kuddarna lätt att ta bort för maskintvätt. För ett bättre arrangemang kommer denna uppsättning i olika stycken, varierande i storlek och modell. Så du kan välja mellan en 5-pice-uppsättning med fyra armlösa stolar och 1 hörnstol, boxkuddar eller en scatter-backkudde. De större bitarna kommer i kombinationer av 3 armlösa stolar och 3 hörnstolar eller bara en hörnstol och en rak linje med armlösa stolar. Om du lägger till ett paraply är inredningen perfekt för att tillbringa kvalitetstid i stil och komfort med dina nära och kära, nej fråga hur många de är. Tillgänglig från 1613 euro.