Hur man gör papper lyktor med nyckfull design

Hur man gör papper lyktor med nyckfull design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den bräckliga och känsliga naturen av papperslampor står i kontrast till sin skrymmande form. Vanligtvis sfäriska, dessa tillbehör anses ofta mycket avslappnad, barnslig jämn. Men det finns mer än dem. Papperslyktor kan också se sofistikerade och eleganta i lämplig miljö. Deras mångsidighet gör dem underbara dekorationer och tillbehör för nästan alla rum i huset.

En vanlig vitpapperslyktor kan inte lägga till mycket stil i ett hem men det finns sätt att anpassa det. Till exempel kan någon glad bunting göra tricket. Du kan göra bunting av tygstycken av olika färger eller du kan välja att bara använda en typ av tyg för ett enklare utseende. Hur som helst är hela projektet enkelt och erbjuder gott om utrymme för kreativitet. {Found on youhadmeatbonjourblog}.

I stället för att dekorera lyktan med bunting kan du välja att skära ut små bitar av tyg eller till och med färgat papper och sedan lima dem på lyktorens yta för att skapa ett intressant mönster. Ett bra exempel erbjuds på historiasdecasa där gröna blad användes som motiv för designen.

En riktigt kul idé kan vara att vända en papperslampa till en luftballongdekoration. Barnen skulle definitivt njuta av projektet. Du kan börja med en vanlig vit lykta som du målar med ränder av olika färger. Du måste då bygga den lilla korg som du kan använda en tom pappershandduksrull till exempel. Häng det från lyktan med en viss sträng. {hittades på thelittlemonsterblog}

MoreINSPIRATION
  • DIY armaturer och lyktor perfekt för Halloween
  • Underbara DIY Paper Cube String Lights
  • 10 Fantastiska Halloween Lantern Designs kan du göra dig själv

Ett roligt projekt för Halloween som använder papperslanternor finns på mintad. Förnödenheterna behövs omfatta små vita lyktor, strängljus, lim och svart tissuepapper. Skär ut ögon, näsa och mun ur svart papper för varje lykta och använd dem för att skapa söta skallar. Vänd sedan lyktorna till nyanser för strängljusen.

Alla papperslampor är inte sfäriska. Faktum är att det finns många andra former att ta hänsyn till. Låt oss ta en titt på hur du kan göra dragkedjapapperslanternas utseende på minted look fun och iögonfallande. Allt du behöver för ett sådant projekt är en del akrylfärg i olika färger och en pensel. Lätt måla ditt mönster på lyktan och i slutet, lägg lite band till botten om du vill.

Dessa tissuepapperslyktor ser skraj ut och skulle göra underbara dekorationer för en fest eller som ett sätt att lägga till lite jubel i ett rum. För att göra dem behöver du tissuepapper, sax och broderier. Klipp vävnadspapperet så att det passar längden på rammen. Layer ut dina färger och linda dem runt insidan av bandet. Dra sedan vriden runt tissuepapperet och trimma överskottet. Använda saxen, skapa fransarna. {found on tellloveandparty}.

Med mönstrad papper kan du göra en massa fyrkantiga lådor som du då kan använda som papperslampor. I grund och botten, när du viker dem och de är alla förberedda, bifogar du dem till strängljus. De lyser i mörkret och sticker ut tack vare färger och mönster resten av tiden. Vi hittade det här härliga projektet på johannarundel.

En papper lykta kan användas som en bordslampa för vacker humörbelysning. Kolla in skonahem för en enkel handledning om hur man gör en. Du behöver lite enkelt vitt papper som du formar till en lykta. Den kommer att ha en geometrisk design som gör den perfekt för moderna och moderna dekorationer. Naturligtvis kan du också använda färgat papper om du föredrar något lite mer iögonfallande.

En annan design med ett mer utsmyckat utseende beskrivs på hndmadecharlotte. Den här gången är förteckningen över förnödenheter lite längre. Du behöver några lakan akvarellpapper eller någon annan typ av tungt viktpapper, spraylim, tyg, kartong och lite fantasi. Lyktan som presenteras här är ganska stor men du kan justera dess dimensioner enligt dina egna önskemål.

En papperskrans kan enkelt användas som prydnad och behöver inte nödvändigtvis en lampa eller ett ljus för att se bra ut. Till exempel belyser designen på craftfoxes denna mycket idé. För att göra en tiered papper lykta som liknar den du behöver spåra papper, vit cardstock, en skivmall, sax, en pushpin, ett quilling verktyg, lim och broderi tandtråd eller garn.

För att göra eleganta och snygga papperslampor, t.ex. de på apiecerainrainbow, behöver du klara plastflaskor, vitpapper, LED-tejusljus, en hantverkskniv, tydlig tejp och några mallar. Klipp av toppen av en flaska och börja sedan klippa ditt mönster i papperet. Du måste skapa en 3D-design. Därefter linda papperet runt flaskan och säkra det med tejp.