Snygga stapelbara stolar

Snygga stapelbara stolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller möbler finns en oändlighet av alternativ. De flesta av dem kan delas upp i traditionell och modern eller till enkel och komplex. Men ibland känner vi behovet av att ha något däremellan, något som är enkelt och ändå slående. Denna speciella stol är bara det. Stolen var designad av Xavier Pauchard och det är en mycket mångsidig möbel. Den finns i en mängd olika finish både för inomhus och utomhus.

Stolens dimensioner är H850 × W450 × D460 mm och det viktar 4,4 kg. På grund av sin utformning är stolen stapelbar och när de inte används tar de mindre utrymmen och de är enklare att lagra. Det finns tre utomhusfärger att välja mellan: Kataphoresen, Galvaniserad, inte lackerad och Galvaniserad lackerad. Det finns också några inomhusavslutningar, som råstål glansig lack, råstål mattlack eller enkel färg.

Du kan också välja läderstolar som kan vara antingen svart eller burgunder. Denna speciella typ av stolar kan användas till exempel i matsalen som de är bekväma och har en enkel och ändå stilren design. De skulle också vara ett mycket vackert val för utomhusutrymmen som terrasser eller däck. Om du behöver lite extra komfort kan du lägga till en mjuk kudde på toppen. Priset är tillgängligt på förfrågan.