Så här: Inbygga surfplattor i inredningen

Så här: Inbygga surfplattor i inredningen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du redo att fånga våg av surfbrädor i heminredning? Bild: Starr Sanford Design

Amerikanerna har alltid haft en kärlek i surfkulturen. Vi förenar det med coola människor och en avslappnad livsstil. Surfers är kända för att njuta av dagar i solskenet, ställa in sina egna scheman och förfölja sin passion för havet. Vad finns att inte älska? Surfkulturhype är inget nytt - men dess introduktion till inredning är. Nu överallt ser vi, vi ser surfbrädor i heminredning.

Oavsett om du älskar eller scoff vid denna nya trend, finns det obestridligt bevis för att det kan fungera. När du är klar kan surfplattor i heminredning ge ett rum med en avslappnad luft. Surfplankinredning är idealisk för hem med en strandig atmosfär eller för moderna strukturer som söker lite lekfullhet i vissa områden. Klar för att se hur denna trend fungerar i praktiken? Här är några prover av surfbrädor i heminredning som visar hur de kan fungera i varje rum i huset.

Uppgradera din karriär överklagande med en surfbräda framåt. Bild: Gabheart Investments

Curb appeal

Oavsett om du är redo att sälja ditt hem eller bara vill wow dina gäster på din nästa fest, har du sannolikt fått en viss tanke på din klagomål. När du försöker ge ditt hem exteriör det speciella någonting såg du noga efter en anmärkningsvärd bit. Kanske var det några intressanta landskapsarkitektur eller en liten staty. Kanske målade du din dörr i en annan färg. Eller kanske du lagt till en surfbräda. Ingenting ger ditt hem en direkt chill atmosfär som att hålla en longboard intill din ytterdörr.

Att lägga storskalig konst i ditt vardagsrum är en bris med surfbrädor. Bild: Regan Baker Design

Vardagsrum

Du vill att ditt vardagsrum ska känna dig samtidigt avslappnad och sammansatt. Dekorera med surfbrädor kan döda två fåglar med en sten. På grund av sin storlek är surfbrädor ett anmärkningsvärt tillägg till någon vägg. De gör en inverkan och låt dina besökare veta att du har tänkt på rummets design. Men de är också en hyllning till en avslappnad livsstil, så de hjälper rummet att känna sig öppen och inbjudande. Medan andra stora konstverk kan överväldiga ett utrymme, verkar surfbrädor skapa mer utrymme vart de är hängda. De säger, "Kom in. Vattnet är bra!"

Surfbrädor är ett bra sätt att fylla obehagligt öppet väggutrymme i ett kök. Bild: Ashley Gilbreath Inredning

Kök

Köket kan verka som det minst troliga rummet för surfbräda, men det är också ett av de mest utmanande rummen att dekorera. Skåp och apparater fyller så mycket av väggutrymmet i köket att det kan vara svårt att hitta plats för allt annat. Det är där den långa, skulpterade formen av surfbräda kommer till räddningen. Det snygga men ändamålsenliga föremålet är det perfekta tillägget till det begränsade väggutrymmet, vilket hjälper dig att fylla det med något anmärkningsvärt utan att rummet känner sig för rotigt.

En surfbräda är en inredningstycke du och dina barn kommer överens om. Bild: Beacon Construction Group

Barnrummet

Du vill ge dina barn ett utrymme där de kommer att älska att spendera tid och att de kommer att vara stolta att visa upp för sina vänner. Men dina barns smak och din egen kanske inte lätt inriktas. Det kan vara svårt att hitta designelement som dina barn blir glada över och att du också kan njuta av. Du måste kompromissa på andra områden, men en surfbräda kan vara en sak där du båda kommer helt överens. Lika delar hip och trendiga, det är ett äventyrligt designelement som lyfter barnens rum på ett sätt som alla i familjen kan uppskatta.

Gör ditt spelrum insta-cool med ett bräda. Bild: Om rymden

Spelrum

Ring det till ett spelrum, ett bonusrum eller en mansgrotta. Detta rum ska känna sig coolt. Vilket bättre sätt att ge den den höftkanten än genom att kasta surfbräda i mixen? Montera en surfbräda ovanför biljardbordet eller TV: n för att ge alla dina vänner den känslan dygnet runt. I vår livliga värld kan en styrelse tjäna som en påminnelse om att sparka tillbaka.

Surfbrädor behöver inte monteras som konst för att fungera i din inredning. Bild: Wilco Bos

Surfbrädor i heminredning som möbler och armaturer

Surfbrädor behöver inte alltid monteras på väggen som konst heller. De kan tjäna en mängd olika ändamål, från soffbord till utomhusduschar, som den som visas ovan. Om du letar efter ett sätt att integrera surfbrädor i heminredning som möbelstycken, kolla in dessa stycken av Duffy London. Det bräda-inspirerade bordet och stolarna är perfekta för att ge ett utrymme en elegant men lekfull känsla.

Det finns uppenbarligen ingen brist på sätt att använda surfbrädor i heminredning. Vad tror du? Är detta en trendvåg du planerar att fånga?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: