Den geniala och sinneböjande Wormhole Chair

Den geniala och sinneböjande Wormhole Chair
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Wormhole Chair är en av de mest kreativa och geniala möblerna. Mer än det är det en mycket praktisk och funktionell stol. Wormhole är en plattformig stol med en mycket enkel men väldigt kreativ design. Stolen skapades av Moskva-baserade designen Igor Lobanov. Namnet på stolen är mycket suggestivt för sin design.

Wormhole-stolen består av två identiska ramar. De spårformade bitarna har ett elastiskt material och de har blixtlås runt sina kanter. Delarna har också två hål i mitten. För att skapa stolen behöver du bara lägga varje bit i en C-form. Sedan zip på inre cirkel till den från andra sidan. Därefter behöver du bara sätta ihop de två bitarna och du får Wormhole Folding Chair.

MoreINSPIRATION
  • Den snygga vardagsrumsstolen av Martin Ballendat
  • Foldstol för små utrymmen av Monstrans
  • Den Enormous Chair av Piet Hein Eek

Inte bara att stolen har en mycket kreativ design men det är också en mycket praktisk möbel. Den är idealisk för ett modernt men litet hem. Stolen är väldigt lätt att lagra när det inte behövs. Det är en utmärkt extra plats och det har ett riktigt intressant utseende. Det är en avslappnad möbel som snabbt kan bli ett mittenstycke. Wormhole-stolen har färgglada blixtlås och finns i tre färger: blå, vit och grå färg. Använd dem separat för att skapa en uppsättning. Stolarna är praktiska och bekväma och de gör bra accentstycken också.