Wave utomhus lounger av Paola Lenti

Wave utomhus lounger av Paola Lenti
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Paola Lentis Aqua-kollektion ger flera lyxiga idéer om hur du kan dekorera din utomhus i stil. En av dessa delar är Wave lounge stol. Loungen har designats av Francesco Rota och har en mycket vacker form med flytande linjer och fina kurvor.

MoreINSPIRATION
  • Mysiga utemöbler från Paola Lenti
  • Original Double Patio Lounger Design av Victor M. Aleman
  • Personlig och bekväm Eco Lounger

Stolen har inga ben eller ytterligare stödsystem. Det är dess form som gör allt arbete. Det är en mycket lyxig möbel, speciellt skapad för utomhusbruk. Den har handgjord klädsel av innovativa Rope och Aquatech-garn, som är resistenta mot väder, UV-strålar, salt och klor för att garantera ett lång livslängd för dina värdefulla uteplatsdelar. Wave Lounger klarar av att kombinera komfort med funktionalitet som erbjuder en mycket robust och resistent struktur och extremt avkopplande stunder.

Loungen kommer i nio olika färgkombinationer. Den har en väldigt robust struktur och mycket mjuk och mysig klädsel. Dessutom kan loungen justeras i tre olika sittplatser. Det kan vara lite svårt att flytta runt och hitta en förvaringsplats för det under vintern, men den komfort det ger gör allt värt. Så om du gillar designen och dess egenskaper, tveka inte. Tillfredsställelse garanteras. Denna lounger är en av de mest eleganta bitarna av den här typen som du kan hitta. Den kombinerar hållbarheten hos den robusta stålkonstruktionen med elegans och nåd av vätskeformen.