Steg upp ditt spel när du dekorerar med förpackningspapper

Steg upp ditt spel när du dekorerar med förpackningspapper
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns alltid något väldigt spännande att dekorera en present med inslagspapper. Varje gång processen är annorlunda och varje gång du hittar nya sätt att anpassa presenten, kan nya barn i papperspapper du använda och nya tekniker. Så det är dags att du går upp i spelet och gör dina gåvor lite mer. Det betyder inte nödvändigtvis att du måste komplicera saker.

Det är okej om du inte är ett fan av mönstrade eller färgstarka inslagspapper. Du kan bara använda vanligt brunt eller vitt papper och gör fortfarande dina gåvor söta och vackra. Du kan använda tekniken som beskrivs på älskling. Ta en bit papper, rita konturen på objektet du vill sätta ihop med det och dra sedan något där. Det kan vara ett moln, ett hjärta eller en annan enkel form. Klipp runt kanten på halva ritningen och vik den över den andra sidan. Då, när du lägger på presenten, kan du placera en bit färgad papper under den delen och det ser väldigt fint ut.

Om du inte gillar någon av de tillgängliga designalternativen för inslagspapper i butikerna, gör du själv. Du kan designa ditt eget mönster eller design och skriva ut det på vit papper. Använd den för att dekorera presenten och gör sedan en lös båge med band, sladd eller liknande. Kolla in meritzalisa för lite inspiration med det.

Ibland är mindre mer och en typ av inslagspapper som är slätt eller har ett enkelt mönster som svartvita ränder kan visa sig vara ett mycket vackert och elegant val än alla andra versioner. Faktum är att en svartvit present kan dekoreras med en halvgenomsiktig båge i en mjuk pastellfärg och det skulle se fantastiskt ut. {hittade på guldstandardworkshop}

MoreINSPIRATION
  • Gör Holiday Gifts Extra Special med DIY Wrapping Paper
  • 5 olika sätt att använda julpapperspapper
  • 11 Söt Presentförpackning Idéer För Alla hjärtans dag

Ett annat elegant alternativ som även använder den tidlösa svartvit combo för att se underbart finns på guldstandardworkshop. De prickiga prickarna som visas här ser jättebra ut tack vare sina subtila brister. Du kan enkelt skapa denna design själv med en svart markör och lite vit papper. När du är redo att dekorera gåvan, lägg till efterbehandlingen: några pom-pom trim i en ny färg.

För ett boho-chic utseende, prova idén som erbjuds på tikkido. Du behöver några saker som inslagspapper med blommönster, spetsar, läderremsor, fjädrar och vissa filt- och silkeblommor. Först måste du pakka presenten och då kan du ha roligt med alla tillbehör. Gör en flätad ur tunna läderremsor och binda också en liten spets runt presenten. Lägg sedan till fjädrarna och silkesblommorna.

Du kan göra dina gåvor verkligen pop med vackra blom toppers. För att göra en sådan tillbehör behöver du rund och slät styrofoam, fauxblomstarmar, sax, lim, en tunn spett och en hantverkskumborste. Skjut in blommans stammar i styrofoam och använd olika höjder för att ge toppen en bra form. Täck hela delen med faux blommor. Placera den ovanpå den inslagna presenten. {found on mollymell}.

Och eftersom blommor kan vara så söta och söta, låt oss också se hur du kan göra en maskros dekoration med en styrofoam boll, q-tips och ett halm. I grund och botten skär du bara q-tipsen till önskad storlek och du sätter dem i styrofoambollen. Du lägger sedan till halm. Det är väldigt enkelt och riktigt söt och glad. Kolla in hela handledningen om älskling.

Det finns många sätt att göra egna papper. Till exempel kan du använda citroner eller limes och akrylfärg för att få en design som liknar den på honeycrispca. Beroende på vilken typ av papper du använder som bas kan designen skilja sig. Så här gör du det: skiv en citron i halva och låt den torka i några timmar. Skär ut ett stort papper, applicera lite färg på köttets sida av citronen och stämpla sedan pappret med det.