15 enkla sätt att bygga en pallplanter

15 enkla sätt att bygga en pallplanter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är aldrig en perfekt tid när man ska börja odla krukväxter. Du måste bara ha det och då börjar allt att ta form. Om det gör det lättare, är pallar en bra materialkälla om du vill bygga en planteringsställ eller en vertikal trädgård. Det händer bara att vi känner till en hel del projekt du kan försöka. De involverar alla träpallar och planteringsmaskiner och vi är ganska säkra på att du hittar dem charmiga.

Låt oss börja med något enkelt: en vertikal planterhållare som du enkelt kan sätta ihop med en träpall. Du kan antingen använda en hel pall som den är eller du kan klippa en till önskad storlek, i vilket fall du inte behöver extra brädor för lådans hyllor. Det finns ingen anledning att måla eller fläcka pall eftersom dess robusta utseende faktiskt ser väldigt charmigt ut. Om du vill kan du också använda toppen som en yta för att visa fler växter andra dekorationer. {found on nur-noch}.

Du har självklart också möjlighet att lägga lite färg i din vertikala trädgård. Om du planerar att använda en pall för detta projekt kan du måla i olika färger, en för varje pallpall, så i slutet ser det ut som den på Hellocreativefamily. När du är färdig med all målning är det dags att lägga till ringarna som håller planteringsarna. För den här delen behöver du klämmor, bultar och en borr.

Det finns också andra sätt att använda pallar om du vill skapa en hyllplan eller ett stativ för dina krukväxter. Planterna är fokuserade så att du inte vill stjäla uppmärksamheten från dem med för många färger eller iögonfallande former. Om du gillar enheten som finns här kan du kolla in Apieceofrainbow för alla nödvändiga detaljer så att du kan bygga din egen. Som du kan se, lutas hyllorna så att växterna kan spilla ut och se frodiga och vackra.

Om du saknar en pottbänk kan vi visa dig hur man bygger en av två små pallar. Klipp en av pallarna i halva för att göra sidorna på bänken och använd sedan den andra för att göra toppen och hyllan. Du kan räkna ut proportionerna baserat på hur stor du vill att denna pottbänk ska vara eller du kan bara följa anvisningarna på Apieceofrainbow.

Är inte den här pallen växten söt? Det är perfekt för saftiga och det finns så många sätt att du kan visa den. Du kan antingen använda bitar från en faktisk pall för att bygga något liknande eller du kan använda eventuellt kvarvarande trä som du kan hitta. Hur som helst, det borde vara ganska lätt att skapa en tierad struktur som kan hålla små växter. Om du behöver lite extra inspiration kan du kolla in originalposten på Dreamalittlebigger.

Om det finns något vi lärde oss så långt är det så att du kan vända på pallar i stort sett allting, och växlingslådor och står är bland de enklaste transformationerna. Om du vill ha en liten planteringhållare behöver du noggrant klippa. Du kan klippa ut en enda del av pallen och det skulle se ut som det du ser på Pillarboxblue.

Du behöver inte mycket att bygga en pallplanterhållare, åtminstone inte för den som finns på Floralandfeather. Om du har en pall, någon landskapsarkitektur eller weed kontroll tyg, en häftpistol och sax du är bra att gå. Anvisningarna är enkla, så det tar bara några minuter att planera hela saken och sedan att utföra projektet.

MoreINSPIRATION
  • Pallgardinmöbler du kunde enkelt bygga dig själv i sommar
  • Kreativa utomhusanvändningar för pallplattor
  • DIY Planter Box From Pallets

Om du vill ha din egen grönsaksodling men du vet inte riktigt var du ska börja och hur man organiserar saker, bör du kolla in Arrowdynamicblog. Här kan du ta reda på hur man gör en pallträdgård i sju enkla steg. Först måste du slå ut alla andra toppbräden från en lång pall. Spik sedan en tarpa till pallens botten och peka hål så att vattnet kan rinna ut. Lägg smuts, plantera frön och vänta. Du kan också klippa ut några bokstäver för att stava "trädgård" och att skapa laminerade etiketter för allt du har planterat.

Du kan i princip växa allt du vill ha om villkoren är rätt och vilket bättre sätt att njuta av processen än med en anpassad handgjord planterare? Om du vill växa något stort som stora växter eller till och med träd, behöver du en stor plantering och du kan bygga den ur pallplattor. Det finns en perfekt handledning för det på Diy.2ndfunniestthing. Du kan anpassa designen för att passa dina egna speciella behov.

Växterna täcker upp den mesta av denna pall så att dess enkelhet passar dem väl. Denna typ av planter är en av de enklaste att bygga. Faktum är att du knappast behöver göra några ändringar på pallen. Det kan bara vara som det är och du kan lägga till några extra brädor eller något landskapsarkitektur. Denna idé och flera andra är uppräknade på Ourfairfieldhomeandgarden.

En väderad träpall skulle vara perfekt om du vill göra en vertikal plantering för succulenter. De kommer att stämma snyggt med träet och hela ensemblet kommer att se naturligt ut och vara väl sammansatt. Enligt instruktionerna om Inurchincollective, behöver du, förutom pallan, också ha en rulle med gräsmatta, en häftpistol, en del potatis och succulenter.

Naturligtvis behöver du inte omfamna det förvitrade, oavslutade utseendet om du föredrar något lite mer polerat eller kanske mer färgstarkt. Du kan måla paletten i vilken färg du vill, beroende på vilket utseende du vill uppnå.När den här delen är klar kan du ta hand om resten, såsom att sätta i potten, men inte innan du klistrar lite landskapstyg på pallens baksida. {found on creativehomemaking}.

Vid byggandet av en pallplanter finns det en hel del metoder du kan använda. Du kan bara placera växterna i luckorna och luta paletten mot en vägg som är en lämplig idé om du planterar saftiga växter eller blommande växter men för jordgubbar, till exempel kan du använda något större och robustare. Följ instruktionerna på Lovelygreens för att ta reda på hur man bygger en sådan behållare.

Ett bra jobbat arbete kräver mycket uppmärksamhet på detaljer, till och med något så enkelt som att vända en pall till en plantering. Om du vill veta alla detaljer som ett sådant projekt innebär, ta en titt på den steg-för-steg-beskrivning som erbjuds på Urbanwayoflife. Det visar dig allt du behöver göra för att dina växter ska bli vackra och friska i sitt nya hem.

Du kan ha en trädgård även om du är omgiven av betong. Du måste bara vara kreativ. Du kan till exempel bygga en mobil planterare. Det kan bara vara en grund låda på hjul som du kan placera var du vill. Använd brädor från en pall för att göra ramen och fyll sedan den med jord. Glöm inte landskapsarkitekturen på botten. {hittad på Lovelygreens}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: