10 Bewitching Hobbit Houses Seemengly Inspirerat av Tolkiens Fantasy Novels

10 Bewitching Hobbit Houses Seemengly Inspirerat av Tolkiens Fantasy Novels
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med så många av dig i kärlek med The Hobbit Movie och med karaktärerna avbildade av J.R.R. Tolkien, vi bestämde oss för att sätta ihop ett särskilt inlägg. Och eftersom design och arkitektur är vår sak, gjorde vi en lista med några av de mest slående arkitekturprojekt som liknar eller härleds från de berömda fantasierna. Njut av!

# 1.Sustainable Woodland Home i västra Wales

Simon Dale of Wales förutsåg ett hållbart skogsmark hem på en kulle på landsbygden, som kan anses vara "cartoony" nog att matcha de små hobbithemmen från Ringenes Herre. Projektet är vågat, mycket praktiskt och det kostar bara sin ägare £ 3000 att bygga. Ett bra sätt att undvika besväret med månatliga energirekler, skulle du inte hålla med?

# 2. Ringenes herres bostad i Barbados

Om det inte skulle ha byggts 1975 (långt före själva filmen), skulle vissa troligen hävda att denna 3500 kvadratmeter multilevel hemma av Ian Morrison ovanpå en kulle i Barbados, är definitivt inspirerad av Herren av Rings film. Byggd i en fantastisk miljö med lugnande interiörer som verkar vara fulla av det gröna livet, ger huset en avkopplande atmosfär som du nästan kan känna.

# 3. Söt ringenes herre Hobbit Hus i Nya Zeeland

Hobbit scenerna från Lord of The Rings Movie Trilogy Filmerades på en sluttning mycket i Matamata, Nya Zeeland. Nu har de lilla Hobbithemmen blivit turistattraktion, men de blev också hem för några av fåren från en närliggande bondgård. Interiörerna av dessa vita strukturer blev aldrig färdiga för att scenerna sköt inuti faktiskt filmade på en studioserie. Trots att platsen där dessa Hobbit-hus ligger under solen inte är en skrämmande rolig Disneyland-liknande nöjespark, kan man besöka landsbygden och få en chans att lära sig mer om fåret som uppväxt här och till och med älska lammarna.

# 4. Dunehuset

Trots att arkitekten William Morgan inte hade för avsikt att göra Dune House i Atlantic Beach, USA för att likna någon fantasivägenhet, kan projektet få några intressanta samband med Tolkiens läsare. Ursprungligen byggdes 1975, består detta ursprungliga utseende av två nästan identiska 750-kvadratmeter, som alla har ett sovrum och ett badrum.

 

# 8. Hobbit House i Montana, USA

Hobbit Villageis är en verklig "Shire" -inspirerad plats dedikerad till Tolkien-tecken. Under våren och sommarmånaderna kan besökare hobbitentusiaster bo i byn för priser som börjar på $ 195 per natt. Det är här som vi kom över det här charmiga hobbithuset med ett interiör som inte bryr sig komforten i det moderna livet.

# 9. Standard Abode i Hobbit Village

Runda fönster och ytterdörr, jordmurar och gräsbevakning - nu är det här hur en riktig hobbithem ska se ut! Medge det - du skulle älska att bo i ett litet hem så här, även om det kräver ett litet offer. Åtminstone en liten stund

# 10. Bilbo Baggins House

Sist men inte minst, kolla Bilbo Baggins House på Hobbit Village i Montana, USA. Särskilt inbjudande, den här bilden perfekt bostad kommer förmodligen inte vara lika tilltalande för vuxna, eftersom de bara kan ta en titt inuti och inte faktiskt ... bor inuti den. Hitta det så vackert som den "riktiga fantasy" -versionen?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: