Multi-level lägenhet omdesignad av Peter Kostelov

Multi-level lägenhet omdesignad av Peter Kostelov
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om du har en stor lägenhet, vill du alltid ha mer. Vissa kan säga att lösningen är att flytta ut. Men vad kan du göra om du inte vill byta plats? Det verkar som att modern teknik och arkitektur kommer med en ny genial lösning som infördes i en lägenhet från Moskva. Nästa hus visar ett annat sätt att förstora bostadsutrymmet. Det handlar faktiskt om en lägenhet med två våningar från Moskva.

Arkitekten som arbetade för projektet är Peter Kostelov. Arkitekten kom med en genial idé. Från en lägenhet på två nivåer skapade han en fyra nivå, med hjälp av en jätte timmerstruktur som installerades i det centrala gemensamma rummet. Resultatet är att lägenheten på 258 kvadratmeter växte i en 348 kvadratmeter och väggarna ser inte ens krympa. Designern lyckades lägga till några tak varierande från 3 till 8 meter. Så här försöket slutade bra. Om vi ​​tänker nu, verkar idén enkel, men hur många av oss skulle ha tänkt på det? Efter detta projekt får lägenheten två extra sovrum, ett badrum och en studie och glasskivor.

MoreINSPIRATION
  • Multi-level privat bostad för ett par i Kyoto, Japan
  • Liten lägenhet med en genial förvaringslösning
  • Traditionellt utrymme omdesignat till en drömmande modern lägenhet

Försökte skapa ett utrymme där alla familjemedlemmar skulle känna sig bra, konstruktören kom med en annan innovativ idé. Han krävde av varje medlem, även från barnen, att designa sin egen rum på egen hand. På detta sätt kommer huset att samla alla sina personligheter och ingen kommer att ha något att göra invändningar mot.