40 tvättstuga skåp för att göra detta hus Chore så mycket lättare

40 tvättstuga skåp för att göra detta hus Chore så mycket lättare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om det är en garderob eller ett helt rum, kan tvätten vara den mest fruktade uppgiften inuti hemmet. Det är därför viktigt att du gör det här rummet både funktionellt och elegant. Att göra det lätt att använda och glatt estetiskt är nyckeln för att överleva massor av familjens kläder. Och dessa 40 tvättstuga skåp kommer att göra denna chore så mycket lättare på dig!

1. söt

Söt och enkelt, vem skulle inte älska att ha denna tvättstuga i sitt eget hem. Det är inte han mindre sida men som alla de lyx och funktionalitet du vill ha.

2. Cubbied

Du kan även skapa skåp för tvättmaskinen och hårtorken! Är inte detta utrymme snazzy och har lite av en maskulinitet också.

3. Väddat

Kolla in det här varma och vädret tvättstugan som återigen är full av lyx när det gäller lagrings- och organisationsutrymme. Men det är också ganska snyggt med sina väderkabiner och svarta bänkskivor.

4. Blandad

Här är ett pittoreskt tvättstuga som blir lättare med en blandning av skåp och förvaringsmöjligheter. Korgar och cubbies runda ut detta utrymme ganska snyggt.

5. Kamel

Dessa kamelfärgade träskåp är ett underbart tillägg till denna tvättstuga för familjen. Det är en traditionell stil som är funktionell och kommer verkligen att göra det här nästan dagliga arbetet mindre försvårande.

6. Öppna

Alla tvättstugskåp behöver inte bifogas. I stället ser vi ett effektivt och litet öppet hyllsystem som fungerar lika bra!

7. Mörk

Om du vill ha något med kontrast, så vill du bli inspirerad av dessa texturerade, mörka chokladskåp. Vi älskar kontrast med de vita apparaterna, eller hur?

8. Modern

Kolla in den här moderna inrättningen. Med golv till tak skåp och till och med en utdragbar tvätt sorterare, det här är ganska fashion-forward behandling av en design.

9. Pastell

Denna tvättstuga kunde inte vara mer söt och charmig. Titta bara på blandningen av skåp, sorteringsarrangemang och vacker fiskfärgval.

10. Stuga

Här ser vi en vacker pastellblå men den övergripande stilen är väldigt mycket av en stugaupplevelse. De blinda skåpen och lite av ett land känner till att detta tvättstuga välkomnar också.

11. Retro

Och detta tvättstuga har en tydlig retro känsla. Med sina elfenbenskåp och svart och röd kontrast får du en rolig 50-tals känsla som lever upp i rummet.

12. Cornered

Använd varje tum av tvättstugan du har med ett sätt att hyra skåp. Och om du har så mycket lagringsutrymme, tänk bara på alla rengöringsmedel och extra familje "saker" som kan organiseras.

13. Lera

Denna tvättstuga är också gjord med en "lera" rumsvision i åtanke. Det har de skåp du behöver och de öppna hyllorna familjen kommer att använda för.

14. Grön

Här har vi fler tvättstugskåp som har blivit doppade i en vacker nyans av grön. Vi älskar den moderna kanten, utrymmet blir parat med de rostfria apparaterna, men också den dämpade känslan som tonen medför också.

15. Korgar

Korgar i cubbiesna och en försiktigt uppsättning av skåp överhead, det här tvättstugan är liten men har vad du behöver. Håll väsentliga saker runt tvättmaskinen och torktumlare utan några problem.

16. Under

Ibland är det enda utrymme du får är under, och det är okej. För när du har skapat en så rolig och lekfull plats att göra dina sysslor, är du så mycket lyckligare!

17. Sexig

Om det någonsin var en sexig tvättstuga, så är det här. Parat med några svarta skåp har detta utrymme både funktion och stil.

18. Rich

Här är ett annat tvättstuga som har fyllts av rika, mörkfärgade skåp. Och det är naturligtvis trevligt att lägga till en torkhylla i layouten. {Found on abruzzo}.

19. Grå

Och då är det grått, vilket är både trendigt och stilfullt. Det är en av de bästa neutralerna att skapa en grund med och dessa tvättstugskåp är ganska drömlika.

20. Alabaster

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar tvättstugan
  • 6 steg till ett roligt tvättstuga
  • 6 tvättstuga avslöjar att inspirera din nästa makeover

Kolla in detta mjuka och krämiga, alabastäckta tvättstuga. Skåpen finns runt, vilket gör vackra förvaringsmöjligheter för både dina sysslor och ditt hem.

21. Turkos

Varför inte lägga till några glada färger till ett utrymme som handlar om arbete? Dessa turkos tvättstuga skåp lägger till en så stor pop av pizzazz och personlig stil! {Found on melissalenox}.

22. Trä

Om du har en mer rustik eller landvision i åtanke, gå stort med en träfinish. Du kanske inte vill ha så mycket som vad du ser här, men det är ett bra sätt att spåra idéer. {Found on lcwoodwork}.

23. Fet

Kanske har du en djärvare stil. Även om du förmodligen inte vill ha så mycket färg i köket, om du älskar utseendet, klä ditt tvättstuga i drama! {Found on architecturaltilestone}.

24. Textur

Det finns så mycket att älska om denna tvättstuga. Det finns så många detaljer och texturval som finns i hela valet av skåp.

25. L-formad

Återigen, om du har ett litet utrymme, utnyttja det till fullo. Kolla bara hur dessa L-formade skåp installerades för att göra detta rum ännu mer funktionellt.

26. Maskulin

Det finns mycket maskulin energi som omger denna tvättstuga skåp design. Men igen, vi älskar mixen av skåp och hyllor, vilket gör ett superfunktionellt utrymme.

27. Lime

Som tidigare nämnts, varför inte lägga lite roligt på ditt tvättstuga. Du kanske inte vill ha lime grön skrikande i andra delar av ditt hem, men den djärva festivalen kan enkelt klä sig på choreutrymmet.

28. Svart

Här är ett annat vackert exempel på ett tvättstuga med svart skåp. Det finns tillräckligt med förvaring här men också den rätta typen av inspiration för dem som inte vill gå med de traditionella vita valen.

29. Samtida

Kolla in dessa ultramoderna tvättstugskåp! De är långt ifrån traditionella och vi älskar glamskoppan som de tar med sig till en sådan intet ont anande plats i hemmet.

30. Mysigt

Mysiga, välkomnande känslor är ett utmärkt komplement till rum där du inte har mycket kul. Att göra detta utrymme mer avkopplande, med subtila, blåa skåp och ett vädret utseende hjälper till att kuvera besökaren.

31. Små

Du behöver inte alltid ett rum fullt av förvaring för att göra dig lycklig. När ditt tvättstuga är litet, kan ett par skåp göra sitt jobb utan problem.

32. Kontrast

Vit tvättskåp skapar en vacker kontrast mot en rik, mörk väggfärg. Gå med en färg du älskar men är för rädd för att använda i hela hemmet, som plommon eller till och med mango.

33. Två-mot-en

Vi har ett annat bra exempel på hur man kombinerar lera rummet med tvättstugan. Naturligtvis är ditt val av skåp viktigt när du måste göra det.

34. Pizzazz

Denna tvättstuga är full av girlish personlighet och pizzazz. Med accenterna och kromfärgade skåp kan detaljerna verkligen göra skillnaden.

35. Vintage

Dessa skåp skriker vintage stil och vi älskar det. Designern gick verkligen ut och skapade ett utrymme med åldersånd.

36. Naturligt

Det finns ett mycket naturligt element som är inblandat i dessa mörka trä tvättstugor. De kan stå på egen hand och ställa in tonen för utrymmet.

37. Charmed

Ja, även i de minsta tvättkåpen eller -krokarna kan du skapa en charmig upplevelse. Vit och ljus och full av organisatoriska alternativ, denna söta plats är en favorit.

38. Lantgård

Här har vi ett tvättstuga som har blivit färdigt med ett bekymrat, bondgårdskänsla på grund av sitt val av skåp. Och hur lägger man till apparater som ger rätt färg?

39. Fast

En solid våld och modern stil gör att detta trä tvättstuga går runt. Det är ett unikt sätt att lägga till och utforma skåp i ditt hem, tycker du inte?

40. Huvudbräda

Dessa skåp är krämiga och mysiga - som vi älskar. Men vi älskar också konsistensen, med en "headboard" -stil som ger en extra traditionell pop till något utrymme.