Kram Trästol

Kram Trästol
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett hem är en ömmare när du får det med vänner och familj. Och fler vänner du har, lyckligare du känner. Det är därför du borde ha mer avföring i ditt hus där dina vänner kan vila eller ha en konversation. Med tanke på att du kanske vill ha mer avföring, bör deras dimensioner inte vara mycket stora. På marknaden finns fler alternativ, men du borde välja den som passar dig bäst.

I år kommer Emo Design med en ny möbel som kommer att ge glädje åt ditt hus. Jag pratar om Hug, en trästol som är utformad för att passa alla moderna platser. Avföringen har en monolitisk konstitution och en något trapezformad form. På detta sätt är avföring mycket stabil och du kommer inte rädda för att falla ner med den. Avföringen matchar alla Elite-märkesaccessoarer så att du kan passa den med andra fängslande föremål.

MoreINSPIRATION
  • Den staplade Clessidra trälstol
  • Cyril-avföring från UM Project
  • Moderna och färgglada droppstol

Avföringen har fäst ett rep som hjälper dig att bära det lättare. Den här innovativa idéen är den glada färgen som lägger till en liten personlighet i ditt rum. De prickiga färgerna går väldigt bra med den naturliga träfärgen och skapar en lekfull kontrast. Det verkar som avföring var inspirerade av exotiska kulturer. Det är så enkelt och praktiskt och samtidigt ger det intrycket av vild natur. Kaminen är handgjord och är gjord av oregelbundna bitar av trä, vilket gör den unik. Sätet har en konkav form som gör dig bekväm med tillståndet.