Elegant träbadkollektion av Kashani

Elegant träbadkollektion av Kashani
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kashani är ett israeliskt företag grundat av bröderna Efi och Shlomi Kashani. Duoen kombinerar toppmoderna tekniska möjligheter med designfärdigheter och hantverk för att skapa de mest underbara badrumsmöblerna. Produkterna är tillverkade i små siffror med begränsad produktion och är därför lättanpassade av slutanvändaren. Varje design börjar livet som en skiss på en bit papper innan den omvandlas till en digital prototyp med hjälp av 3D-modelleringsprogram. Efter noggrann testning tillverkas produkterna av trä med CNC-fräsmaskiner och färdiga för hand.

Kashani producerar för närvarande tre olika områden utformade av Naty Moskovich och Yonatan Assouline: loggade upp; Wood & White; och alfa. Wood & White-serien är skapad med CNC-teknik för att bilda träet som sedan ges en vacker kontrast genom användning av vit pulverfärg. Det fristående Sandra-badet kompletteras av Alex-sinken med sin funktionella Corianhylla, som också är en del av Rif Raf-stolarna.

De släta linjerna och eleganta kurvorna på det fristående alfa-badet ger ett skulpturalt tillskott till Alpha-badrumssamlingen. Feijoa-sinken är det perfekta tillskottet till sortimentet och när den sammanfogas av den kungliga fikonstolen är samlingens totala effekt helt enkelt fantastisk.

Skulle du vara överens om att dessa samlingar är fantastiska? Var noga med att meddela vad du tycker nedan i kommentarfälten.