10 Creative Faux Finish Idéer för dina nakna väggar

10 Creative Faux Finish Idéer för dina nakna väggar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Förvandla dina interiörer med kreativa faux-finishtekniker

Om du är som de flesta husägare försöker du tänka på ett kreativt sätt att förvandla dina nakna väggar till något spektakulärt, eller hur? Faux efterbehandling är konsten att använda målningsmetoder för att ge ett konstgjort utseende att se ut som ett material som metall eller trä, eller att ge en arkitektonisk stil estetisk till dina väggar. Om du har försökt att lägga till någon charm eller distinktion på dina nakna väggar, ta en titt på dessa 10 kreativa faux finish-idéer för att komma igång!

1. Bli inspirerad av dina mest älskade tyger och material

Oavsett om du älskar det grova överklagandet av burlap och seagrass eller ultra smoothness av läder och mocka, det finns många måltekniker för att förvandla din vägg. Först hitta tyger och textilier som framkallar en känsla i dig som du skulle vilja bära på dina väggar. Beroende på din designstil, prova ett litet område först innan du målar hela väggen!

Vilka är dina favoritmaterial som du skulle vilja ta med på dina väggar?

2. Denim och duktekniker ger en avslappnad tilltal till dina interiörer

Beroende på hur informellt ditt hem är - kanske du föredrar en fauxfinish med ett litet mönster, men inte för mycket för att vara överväldigande. I likhet med dina favoritdimensionella jeans letar du efter denimmålningsteknik. Denna lilla mönstrade yta kan uppnås med en liten borste och dra den vertikalt och horisontellt genom färgen för ett litet korsbandsmönster, som liknar vardaglig denim.

3. Använd ditt tak för att lägga till underbara fauxfärger

Ditt tak eller 5th vägg som det hänvisas till av designers är en av de bästa ställena att tillämpa faux finish tekniker. Ditt tak är ofta ett missat tillfälle att lägga till färg, konsistens och förvandla ett tråkigt vitmålat tak till en helt annan värld! När du väljer den teknik som bäst passar din inredning, kom ihåg att du själv målar för att använda byggnadsställningar eller annan säkerhetsutrustning vid applicering av färg.

Tak är den perfekta 5: e väggen för att applicera faux efterbehandling till

4. Marmoriserande kolumner och arkitektoniska detaljer

Älskar du ådernas utseende i marmor men har inte råd med det dyra materialet i ditt interiör? Titta på en faux-finishteknik som kallas marmorering, vilket hjälper till att skapa ett varierat utseende av vener i marmor och skönhet i de olika färgerna med bara en pensel och rätt färg. Arkitektoniska detaljer i ditt hem, som kolumner, korbels och andra detaljer kan ges omformas.

5. Gammal världsstil till ditt moderna hem

Älskar du Medelhavets överklagande till dina interiörer? Prova faux finish tekniker från störande, graining och layering eller svampar på en mängd olika färger för att lägga till djup och åldra dina väggar. Denna teknik är perfekt för interiörer som vill ha en toskansk eller äldre "patina" titta på sina interiörer. Denna teknik är vanlig i tak i matsalar och sovrum.

Skapa en gammal världsinredning till ditt moderna hem

6. Läder och mocka faux efterbehandling kan lägga ultra luxe till dina väggar

Om du letar efter en finish som ser snygg ut och är nästan snygg, är ruskind och läderfaux efterbehandling vägen att gå. Besök din lokala färgbutik för kompletta DIY-kits för det ultimata utseendet. Ralph Lauren, Sherwin Williams och flera andra färgtillverkare har suede teknik som går dig steg för steg genom att uppnå den rika autentiska karaktären av mocka på dina väggar.

7. Använd gips för att få ett rustikt utseende på ditt rum

I många europeiska hem och till och med tidigt Americana hem var gips det material som valts för innerväggar, eftersom det var hållbart och kunde ges många olika ytor. Idag är gipsmuren det perfekta valet för de flesta interiörer, men om du älskar rustik klagomål, försök med att använda en speciell primerfärg och gipsfauxfinish som säljs i de flesta färgbutiker. Perfekt för ljusbrytare och elektriska plattor!

Använd gips faux finish tekniker för detta underbara rustika utseende

8. Ta utomhus utomhus med faux-finish

Ett annat underbart sätt att använda faux-finish är att efterlikna utomhuskvaliteterna av träd, bark, stenar och till och med tegel med kreativa betongar, plåster och faner som sedan målas. Ge ditt badrum en flodbergsvägg med fauxberg med hjälp av glasfiberklippor som är målade för att se naturligt ut eller bygga upp en tegelvägg i ditt vardagsrum utan en mason! Faux-målningsteknik är inte bara för dina nakna väggar.

9. Utomhusidéer för användning av fauxfärger

Vi glömmer ofta vårt utomhushem när vi målar, förutom det övergripande utseendet på vårt husets yttre färg. Underhållande utrymmen som din uteplats, däck och terrass områden är perfekta för att lägga till faux finish tekniker. Rustik gips, ökenfärgad adobe och havsskalar applicerade i stuckatur är bara några idéer. Du kommer att bli förvånad över hur vardagliga betong-, tegel- och stuckaturens ytterväggar kan förbättras med tillägg som små stenar, och coquina-skal och även små bitar av glas kan lägga iridescens till en utomhus fontän!

Glöm inte ditt exteriör hem när du lägger till fauxfärger och material

10. Titta på din favoritfärgaffär för massor av faux finish tekniker

Skönheten i faux finish är att det finns gott om nya alternativ att försöka och du behöver inte gifta sig med bara en! Besök din lokala färg- eller hemförbättringsbutik där många håller målteknikverkstäder så att du kan lära dig hur du gör det själv. Oavsett om du letar efter en yta som liknar tyg, sten, gips, tegel eller mer - all kraft är inom räckhåll och en burk måla!

Freshome läsare skulle vi älska att veta vad din favorit faux finish tekniker är för ditt hem.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: