10 kreativa sätt att dekorera din icke-fungerande öppen spis

10 kreativa sätt att dekorera din icke-fungerande öppen spis
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns något varmt och välkomnande om en eldstad. Det finns något helt romantiskt om eldstäder. Vi tenderar att tänka på dessa utrymmen oftast när temperaturen börjar dyka, när vi blir redo att fylla sina tomma tomrum med staplar av trä och sedan sätta dem i brinna när vi sjunker i deras värme och glöd. Många eldstäder i många hem är dock inte fungerande eller helt enkelt aldrig används. Din eldstad får aldrig se sig tom, skarp eller ensam. Vi erbjuder dig några idéer som hjälper dig att fylla din eldstad.

1. Skapa en nyckfull skärm!

Vi älskar roligt och roligt sätt, eftersom ägarna till ovanstående eldstad valde att använda sitt utrymme som en vinflaskskärm. Hur trevligt att ha en flaska röda precis! Nu undrar jag, kan det finnas en vinflasköppnare gömd i en av vaserna på manteln?

2. Eldstaden förvandlades till lagringsutrymme!

Vi älskar denna snygga idé skapad när hyllenheter läggs till inredningen, vilket gör det till extra lagringsutrymme. Den tryckta tapeten i bakgrunden lägger till ett roligt och trevligt designelement. Det här är en bra idé för lägenheter och mindre utrymmen där förvaringen kan vara tätt.

3. Skapa en bokälskare!

Vi älskar det kreativa sättet som rymden användes för att hylla böcker. Böckerna verkar inte slumpmässigt, men de har klokt ordnat både vertikalt och horisontellt för att utveckla ett roligt mönster. Detta lägger till ett trevligt designelement i rummet medan du använder vad ägarna redan har. Här är böckerna alla lättillgängliga om någon vill komma in och hämta en.

4. Ingenting säger det som blommor!

På Freshome älskar vi och omfamnar allt naturligt och grönt. Den stora vasen av blommor hindrar inte, men förbättrar snarare den eleganta eldstaden. Blommorna ger färg och livskraft till rummet och är enkelt bytade för att återspegla årstiderna. Byt ut färska blommor med fina grenar av tall eller hål för en mer semesterliknande känsla.

5. Lägg en logg i eldstaden.

Det finns något varmt och inbjudande, festligt och roligt om den här logfyllda eldstaden. Utan att tända lyser träet en känsla av värme och en homeyness. Träet ger en miljövänlig, naturlig och organisk känsla till rymden. Loggarna, av alla former och storlekar, tillför en egen textur och mönster. Vi älskar denna utseende om ditt hem är i staden eller landet.

6. Skapa en vignett eller visa dina samlarobjekt.

En tom spis är ett underbart sätt att dela dina samlarobjekt. Var försiktig så att de inte är för små eller bräckliga så att de inte lätt skadas. Eldstäder kan bli dammiga, så några stora föremål är att föredra för många mindre föremål när det kommer dags att rengöra dem alla. Om du inte är samlarobjektet, skapa en liten vignett.

7. Bränn babybränna!

Vi älskar Pottery Barns vackra och kloka placering av pelare ljus. Oavsett om du föredrar flammor eller flamslösar, är det här en perfekt lösning för dig som vill skapa effekten av värme och eld utan krångel och röra. Arrangemanget är varmt, inbjudande och romantiskt, och skulle bode bra i alla bostäder eller eldstäder, arbetande och icke-arbetande. För de som lider av allergier kan vedeldade bränder vara hemska, och det här är ett perfekt alternativ och borde inte störa även de mest känsliga luftvägarna!

8. Skapa ett personligt galleri

Här är ett smart sätt att visa några av dina favoritbitar i stället för på väggarna eller över manteln. De inramade bitarna, grupperade ihop och placerade på golvet, lägger inte bara en känsla av kreativitet och friskhet i ditt utrymme men kommer säkert att vara fokus för ditt rum och få en bra samtal. Konst blir ännu mer fantastisk när den inte hänger sig, förutsägbart, på väggarna.

9. Visa dina varor

En byst, ett skal, en stor skulptur eller något objekt d'art kommer att skapa en stilfull känsla till din mörka och tomma eldstaden. Kanske en värdefull besittning eller en skatt från din resa till ett främmande land, vad som helst kan placeras inuti en eldstad. Du kan tänka på det som ett annat öppet skåputrymme, som bara råkar vara på golvet ... En stor planter, kopparkrukor, en stor silvertrofé fylld med blommor och överdimensionell skål med prydnadsföremål eller tallskottar ... verkligen möjligheterna är oändliga!

10. Kom igen, älskling lyser min eld!

Ja det stämmer. Gaseldstäder är ekonomiska och miljövänliga. De behöver ingen skorsten och är de perfekta lösningarna för dem som vill ha en verklig eld i sin eldstad men kunde inte ha en ... tills nu! För mer information kontakta ett lokalt gaspannaföretag.

Hur skulle du vilja dekorera en eldstad som inte fungerar?