Glas Köksskåp dörrar och de stilar som de fungerar bra med

Glas Köksskåp dörrar och de stilar som de fungerar bra med
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Köksskåp med glasdörrar är ganska knepiga. Du älskar antingen dem eller du hatar dem. Det är lätt att avvisa alternativet baserat på ingenting annat än en förening med en stil som du inte tycker om men inte generalisera utseendet. Glaskåpsdörrar är mer mångsidiga och anpassningsbara än du tror plus de har också en praktisk sida. De är en ganska stor kompromiss mellan solid cabinetry och öppna hyllor, så att du kan organisera allt snyggt inuti en enhet och få det att visas på samma gång. Det finns naturligtvis massor av variationer baserat på vilken typ av glas du väljer för dina skåp.

Genomskinligt glas är den vanligaste och mångsidiga av alla. Det passar alla stilar och alla köksstycken, några bättre än andra. Enkelt genomskinligt glas för köksskåpdörrar är det klassiska och säkra valet i den meningen att det alltid ser bra ut oavsett de senaste trenderna. Det finns dock några saker att tänka på i det här fallet. Även om transparentglas är det mest tillgängliga, visar det fläckar och fingeravtryck, så du måste hålla skåpdörren rena och glittrande hela tiden. Dessutom, eftersom glaset är öppet, döljer det inte egentligen någonting så allting i skåpen kommer att vara på skärmen för alla att se.

Om du vill ha en typ av glas som åtminstone ger intrycket att gömma innehållet i ditt köksskåp, överväga frostat glas. Det här är en typ av glas som blastas med sand eller grit och som har en cool och elegant utseende, som är lämplig för moderna dekorationer och inställningar. Tänk på att frost betyder inte ogenomskinlig så kanske dina gäster kanske inte kan skilja de små detaljerna på lådorna och andra saker som du håller i dina skåp, men de kan fortfarande se deras silhuetter och att räkna ut att dina skåp är en röra när det verkligen är sant . En cool sak om frostat glas är dock det faktum att det kan etsas med egna mönster och mönster.

Ett annat alternativ är texturerat glas som är gjutet eller präglat för att visa alla slags mönster. Denna teknik gör att glaset sticker ut ur en visuell och taktil synvinkel. Det finns många alternativ att välja mellan. Regnglas, till exempel, är ett underbart alternativ men det är också ribbad, stenig, rillad eller avfasad glas. Kök skåp med denna typ av glas skåp fronter brukar inte visa fläckar, märken och fingeravtryck. De gömmer också några strimmor riktigt bra. En nackdel är emellertid det faktum att sådana mönster kan bli utdaterade snabbt.

En särskilt intressant typ av glas är utsäde av glas som har en vintage charm som du helt enkelt inte kan ignorera. Denna typ av glas har små bubblor och har ett handgjordt utseende som ger den en gammaldags överklagande som vanligtvis definierar vintage- och stugadekor, men som också kan se bra ut i traditionella inställningar. Då finns det också blyglass som har en speciell typ av charm. Det ser elegant ut och det brukar se bra ut i traditionella dekorer, med en artisanal utseende. Det kan färgas och det kan vanligtvis hittas i bärgningsaffärer, loppmarknader eller genom specialbutiker.

MoreINSPIRATION
  • En blandning av funktionalitet och stil i form av glaskökskåp
  • Fem typer glas köksskåp och deras hemligheter
  • 6 Alternativa och snygga skåpdörrar

Det finns uppenbarligen ganska många alternativ att välja mellan när det gäller glas skåpdörrar. Det är viktigt att veta vad du letar efter och att ha ett specifikt syfte i åtanke så att du kan välja det bästa alternativet för dig och ditt kök. Om du till exempel vill sätta saker på skärmen väljer du transparent glas och sätter dina köksskåp i bildskärmar, men om du hellre vill ha lite integritet, kanske du kanske väljer frostat eller ogenomskinligt glas.

Låt oss säga att du är ganska investerad i denna typ av utseende och du skulle vilja anta det för ditt eget kök. Du behöver inte nödvändigtvis byta ut dina gamla skåp med nya för att få utseendet. Du kan bara ge dem en smink eller du kan använda massiva skåp tillsammans med glasskåpen för kontrast, som har stor visuell påverkan.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: