10 Fräscha sommardagsidéer att stjäla

10 Fräscha sommardagsidéer att stjäla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ingen säger att du borde helt renovera och renovera ditt hem varje gång årstiderna ändras men det kan vara väldigt uppfriskande att lägga till några nya detaljer till några av rummen i ditt hus. Sommaren ger till exempel många stora förändringar och du kan få lite inspiration från naturen själv för att ge ditt sovrum en mer glad utseende.

Observera de färger som finns i naturen denna tid på året och överföra dem till den nya inredningen du har valt för rummet. Du kan också få inspiration från säsongens växter och blommor och från de många fåglar och insekter som invaderar oss varje sommar.

MoreINSPIRATION
  • Sommar Design Idéer för ett bekvämt hem
  • Så här lyser du ditt hem med Summer-Theme Wallpaper
  • Färskt och avkopplande grönrumsdesign och idéer

Vad du kan göra är att byta ut några av dekorationerna och tillbehören med element med djärva färger. Gul är ett mycket bra val för den här säsongen eftersom det ger upphov till solens värme inuti ditt hem. Du kan också försöka med mönster i inredningen. Till exempel, använd sängkläder med blommiga utskrifter för en mer glad atmosfär och dekorera sovrummet med fräsch blomma som också ger en fin doft till rummet.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.