10 Hem Energieffektiva tips för att spara pengar

10 Hem Energieffektiva tips för att spara pengar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ditt hem är en av de största bidragsgivarna till var dina pengar spenderas varje månad. Ditt hem är också källan till jordförbrukningsresurser som vi alla ansvarar för varje dag. För att rädda din ficka och jorden, är energieffektiviteten i hemmet avgörande och det är inte svårt att lära. Från den extra lampan som du lämnar i sovrummet till 20 minuters dusch tar varje familjemedlem, det är dags att börja bli mer miljömedveten. Här är 10 hem energieffektiva tips som hjälper din familj, hjälper jorden och din plånbok.

1.) Ta kortare bad och duschar: Mängden vatten som en person avfall i badrummet är den största bidragsgivaren av vattenförbrukningen på din vattenräkning. Fyll badkaret med mindre vatten och vill inte vänta tills det är varmt innan du sätter på badkarproppen! Minska din duschtid med 40-50% för att se markerad skillnad i din vattenräkning. Få alla familjemedlemmar att göra det dagligen.

2.) Ställ gräsmattor på kortare tid: När du vattnar din gräsmatta spara vatten genom att förkorta tiden för varje zon på din gård. Istället för att bara lita på din bevattningstimern, titta på vädret och stäng av sprinklern när det har regnat eller det förväntas. Vatten gräsmattor tidigt på morgonen eller sen eftermiddag för att minska vattenindunstningen under hela dagen.

3.) Stäng av extra ljus: Varje gång du lämnar ett rum, stäng av ljuset, det är så enkelt. Verkligheten är, du kan bara vara i ett rum i taget, så varför lyser hela huset?

4.) Tvätta din bil mindre ofta: Om du tvättar din bil hemma, försök med mindre vatten att tvätta din bil och tvätta det mindre ofta. Överväg att betala en bilvaskanläggning för att tvätta din bil. De flesta anläggningar kommer att ha vattenbesparande funktioner i sin utrustning och i sin tur kan du spara tid och energi att tvätta din egen bil.

5.) Installera en tanklös vattenvärmare: Tanklösa vattenvärmare värmer bara vatten när den är påslagen och stoppar när vattnet är avstängt. Därför sitter en stor vattenpool inte för att värmas upp och du kommer aldrig att springa ut. Tankless vattenvärmare är dyrare än traditionella tankvattenberedare men den långsiktiga investeringen är värt det.

6.) Installera energieffektiva apparater: I hela ditt hem förbrukar apparater en stor mängd el för att köra dem. Överväg att byta ut äldre modeller med energieffektiva modeller. Besök apparatbutiker för rabatter på golvmodeller och avvecklade modeller. Detta kommer att hjälpa dig spara pengar och få dina hem nya apparater som kommer att spara energi.

7.) Stäng av datorer och elektronik dagligen: Lämna du alltid din bärbara dator och dator? Tro det eller inte, de förbrukar en stor mängd energi, särskilt äldre bärbara datorer batterier som inte är lika jordvänliga som nyare modeller. Slå av dem dagligen för att spara energi och förlänga livslängden på ditt bärbara batteri.

8.) Vänd takfläktar: På samma sätt som ljus, tenderar vi att lämna takfläktar kontinuerligt när vi inte är i rummet. Takfläktar som lämnas i timmar i slutet kan förbruka slösad energi. Under vintermånaderna omvänd fläkten för att dra varm luft från taket och göra motsatsen på sommaren. Detta hjälper dig att lämna din termostat också!

9.) Kolligare klimat - installera strålande värme golv: Om ditt klimat är övervägande kallt huvuddelen av året, kan strålande värme golv hålla din uppvärmningsräkning ner. Golv har strålande värmekablar installerade över betonggolvet och under din ytfinishiga golv. Detta kan spara på din energilista och hålla ditt hem varmt.

10.) Soliga klimat - överväga solpaneler: Om du bor i ett varmt klimat som får soliga förhållanden desto bättre del av året är det bra att installera solpaneler. Solpaneler omvandlar solstrålarna till energi och kan användas i många tillämpningar i ditt hem. Från att värma vattnet som ditt hem använder för att driva el. Solpaneler hjälper dig att utnyttja solens energi till det bättre!

Varje dag finns det metoder du och din familj kan göra för att säkerställa goda energieffektiva metoder. Skillnaden kommer att resultera i att jordens resurser värderas och du kan bara spendera mycket mer på dina energirekler! En vinn-vinn! Bestäm för din familj var du ska börja, du kan alltid förbättra som tiden går vidare. Freshome läsare berätta för dig dina energibesparande tricks för ditt hem!