10 landskapsplanering misstag att inte göra detta fall

10 landskapsplanering misstag att inte göra detta fall
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Utse inte dessa 10 landskapsplaneringsfel i höst

Hösten är den perfekta tiden att luta sig tillbaka och låta naturen sätta på en skylt i ditt utomhushem. Från de förändrade färgade bladen till de kallare temperaturerna är höst den perfekta säsongen för att dra nytta av allt som säsongen erbjuder med underhållande och njuter av ditt familjebostad. Nu när hösten säsongen är över oss, tror inte att allt ditt arbete är klart! Den här säsongen kräver fortfarande regelbunden gräsmatta, landskapsarkitektur och bibehållande av överklagande underhåll, så att ditt hem ser bra ut hela vintern och till nästa vår. Här är 10 landskapsplaneringsfel att inte göra höst.

1. Utse inte övermålning av ditt exteriör hem

Medan du kanske tror att landskapsarkitektur endast gäller levande växter och markskydd i ditt utomhushem, spelar din yttre färgfärg på ditt hem en stor roll i det yttre utseende. Hösten är den perfekta tiden för att välja ett nytt färgjobb eller retuschera chippingfärgning och reparation av sidospår innan målning kan göra din landskapsplanering i bästa ljus.

Exteriör husfärg kan uppmana alla landskapsarkitektur, särskilt på hösten

2. Glöm inte hardscape-områdena är lika viktiga som mjuka landskapsarkitektur:

Landskapsarkitektur kan brytas upp i två mindre kategorier - mjuk och hård. Mjuk landskapsarkitektur är det som är levande och har konsistens och kan planteras. Medan hardscaping hänvisar till trottoarer, uppfart, stenar, mulch och pavers placeras runt ditt hem för säkerhet, funktion och skönhet. Håll dina uppkörningar rena med kraftvätska under hösten och i vintermånaderna.

3. Se inte över växtlådor under dina fönster för att lägga till textur

Fönster- eller växtlådor är ett bra sätt att lägga till konsistens i ditt utomhushem och för att lägga färg till de allra flesta färgerna på din kant-, tegel- eller yttre färgad yta. Växellådor är perfekta för bostäder som inte har många grunder men vill ändå lägga till grön i hemmets fasad.

Fönsterplattformslådor och trycksvängningar kommer att bidra till att minska överklagandet

4. Misstag inte skönheten hos fallna löv som en anledning att inte rake

Om du bor i ett hem som har många mogna och äldre träd i grannskapet, kan du fånga dig i nostalgi av fallande höstlöv, men de kan också vara farliga om inte raked regelbundet. Överskridna fallna löv kan gömma trottoar eller gångvägar som är i förfall eller kan bli våta och blir hala underfot för fotgängare. Rake lämnar varje vecka under höstmånaderna för att undvika en eventuell olycka.

5. Fall betyder inte slutet på poolunderhållet

För många pool husägare symboliserar slutet av sommaren möjligheten att sluta arbeta med pool underhåll och glömmer det tills nästa vår! Tänk igen - även under höstmånaderna behöver din pool hålla kemikalier balanserade nivåer, men också fallna skräp, löv och buggar kommer att behöva rengöras varje vecka.

Bara för att det är fallet betyder inte att din pool ska glömmas bort

6. Gör inte misstaget att försumma dina trädgårdsredskap

Varje höst går din trädgård och trädgårdsredskap bort i din trädgårdshall eller garage och glömmas bort till våren. Innan du låter dem "ligga i viloläge" för de kallare månaderna, se till att de fungerar, rengörs från smuts och skräp och lagras på rätt sätt. Låt inte mark, fukt eller andra skräp göra dina verktyg oanvändbara under de kommande säsongerna.

7. Tror inte att din höstgräna inte behöver gödsel och vård

Bara för att din höst gräsmatta inte växer i samma snabba tillväxt som sommarmånaderna behöver din gräsmatta fortfarande underhåll såsom skärning och gödning. Titta på ditt lokala barnhem eller hemförbättrings trädgårdscenter för lokala växande guider baserat på ditt klimat och demografi. En fallgräsmatta som befrukas på en säsongsrutin för hösten kommer att hjälpa till att bli skadad under de kallare vintermånaderna framöver.

Se till att din gräsmatta hålls skuren och befruktad under hösten

8. Kom ihåg dina grannar under hösten utomhussäsong

Sedan hösten är en tid när familjer blir mer upptagen med skol-, arbets- och extrautbildningsaktiviteter inomhus, försumma inte din grannes synpunkter och säkerhet i vården av ditt fritidshus. Kom ihåg att hålla dina delade trottoarer rakade fritt från löv och se till att överliggande trädgrenar hålls trimmade och säkra från kraftledningar för hösten och vinterns regn och snöstormskador

Håll din uppfart och gångväg fri från fallna löv i höst

9. Glöm inte att plantera vårlökar under hösten för färgglada blommor nästa år

Hösten är den bästa tiden att börja tänka på färgglada blommor som springer på våren. Kolla med din lokala plantskola om vilka blomningslökar som är bäst att plantera nu, medan jorden fortfarande är mjuk före vinterens frost. Du kommer att älska hur din höst plantering nu kommer att leda till en vacker trädgård på våren. Se till att du följer växtens anvisningar och planterar dem tillräckligt lågt i marken för att förhindra att dina lökar fryser och hårt arbete!

Undersök inte färgglada lövverk under hösten

10. Glöm inte att använda färgglatt markskydd för att lägga till visuellt intresse

Medan du kanske tror att höst innebär att ditt fritidshus saknar färg, tänka annars på kreativa och färgstarka markdäckslösningar. Färgade trä- och gummibandssorter ger en underbar bakgrund för ständigt gröna träd och barrträd. Jordkramar växter som tranbär cotoneaster och andra häckväxter kan göra för en höstvisning av färg som ditt utomhushem kommer att älska!