10 mest populära projekt presenteras i juli 2012

10 mest populära projekt presenteras i juli 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Klar för den här månadens populäraste Freshome-inlägg? Från de senaste prylarna i den kreativa industrin till fantastiska hem och moderna orter saknade juli ingen spännande design och arkitekturförbättringar. Som vanligt, genom att klicka på bilderna kan du se fler bilder och detaljer om varje projekt.

#1. Den nya zSpace display förutse och implementeras av Oändlig z erbjuder en revolutionerande arbetsplattform för designers och artister överallt. Den virtuella holografiska upplevelsen har en futuristisk känsla till det och återupplivar datorgränssnittet som vi vet. Klicka på fotot för mer information och en kort film om hur det fungerar.

#2. När det gäller kändisar, är överflöd ingen överraskning. Ändå garanterar detta härligt lyxiga takvåning i Soho, New York, med 6167 kvadratmeter (plus 3000 ± kvadratmeter förtrollande terrasser) och tre nivåer att lämna ett varumärke. Den slående triplexen är känd som Lenny Kravitz, ex-home och visar en inspirerande design.

#3. Inbäddat i Mykonos naturliga steniga landskap och med fantastisk utsikt över Egeiska havet, Rocky Retreat Two är en perfekt semester fly för dem som söker specialboende. Den traditionella steniga utsidan av bostaden kompletteras med stora utomhusfunktioner. Varje rum visar en spännande kombination av traditionella material och möbler, kryddad med moderna dekorativa idéer.

#4. Constance Halaveli Resort är mer än ett lyxigt tillflyktsort - det är ett sexstjärnigt Maldivian Paradise fångat mellan blå vatten i Indiska oceanen. Detta är en av Maldiverna i norra Ari-atollen där rena vita sandstränder möter turkos vatten i en oförglömlig scen. Solterrasser och pooler, en överväldigande koppling till vild natur och bekväma villor skapar en blandning av naturliga och konstgjorda i perfekt balans.

#5. Exotiska omgivningar, karibiska vyer och extrem lyx är bara några av de moderna funktionerna ETR villa i den vackra ön St. Barts. Med ett privilegierat läge på Flamands sluttning är två uppvärmda pooler (en per nivå), grillplats och en generöst stor trädäck, möjligheterna till utomhusunderhållning obegränsad.

6#. IKEA visar igen hur engagerade varumärket är att "förbättra vardagen för de många"Med öppnandet av dess tillfälliga VIP-lounge för alla att njuta av. Funnet i terminal 3 på Charles de Gaulle flygplats i Paris blir företagets produkter en del av en avkopplande installation - passagerare uppmanas att spendera tiden mellan flygningar vila på en bekväm säng eller soffa, titta på TV eller läsa.

#7. Detta införande samtida hem Beläget vid stranden av Medelhavet, på den södra sluttningen av Mount Carmel i Israel, designades av Heidi Arad Arkitekter och hylder hållbar arkitektur. Med en total bostadsyta på 250 kvadratmeter uppvisar bostaden ett elegant exteriör, dominerat av en vit färg, delvis störd av träbeklädnad. Projektet öppnas mot havet, med hjälp av glasskjutdörrar.

#8. Det eleganta och mycket välkomnande L'Atelier Cafe i Cluj, Rumänien är en plats som kombinerar kulturella evenemang, bra kaffe och kvalitetsmöten. Enligt designarna initierades planeringen av en enkel sak - det behöver ett utrymme som är avsett att påverka humöret på en subtil nivå av uppfattning, den typ av uppfattning som endast kultur kan utvecklas.

#9. De SGNW House designades av Metropole Architects och är inbäddad i den frodiga vegetationen i Zimbali, Sydafrika. Oavsett vilket ståndpunkt, erbjuder detta moderna hem detaljer som inspirerar och förvånar. Klicka på bilden för en riktig visning av överflöd.

#10. Maurício Karam slutförde designen av Lägenhet Leopoldo, ett bra exempel på hur man optimerar ett 45 kvadratmeter stort utrymme utan kompromisser i stil. Beläget i Sao Paulo, Brasilien, blev den lilla plattan återuppfind genom att bli av med några av sina befintliga meningslösa väggar och skapa en kontinuerlig levande zon, men ändå hålla en hög nivå av integritet i badrummet och tvättstugan. Ta en titt!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: